Shiatsu Stoelmassage

stoelmassage hengeloDe Shiatsu Stoelmassage van Salon Skin Glow Hengelo is een verkwikkende massage die je na een periode van lichamelijke inspanning het gevoel geeft er weer tegenaan te kunnen. De massage verkwikt, ontspant, verlicht en geeft energie. Daarnaast in de Shiatsu Stoelmassage ideaal ter voorkoming en behandeling van werkgerelateerde klachten, zoals RSI en werkstress.

Drukpunten
Tijdens de behandeling zit je in comfortabele houding, met kleding aan, in een ergonomisch ontworpen stoel. De gebieden die behandeld worden zijn de rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd. Ik behandel verschillende drukpunten uit de Shiatsu-leer. Hiervoor gebruik ik mijn vingers, handen, ellebogen en onderarmen, De massage heeft een stevig karakter, waarbij altijd rekening wordt gehouden met jouw wensen. Een heerlijk ontspannende hoofdhuidmassage is een vast onderdeel van de stoelmassage.

30 minuten | 30 euro

Tip! De Shiatsu Stoelmassage Hengelo kan ook samen met een gezichtsbehandeling geboekt worden als heerlijke afsluiter van de behandeling.

Maak een afspraak voor jezelf of geef deze heerlijke massage cadeau!
Deze behandeling kan niet geboekt worden als duo-massage.

Afspraak maken voor Massage Hengelo