BeautySalon Skin Glow Hengelo | Suiker slecht voor de huid?

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloBeautySalon Skin Glow Hengelo
Laatst had ik het met een klant over haar snoepjesverslaving. Ze beaamde dat ze wist dat veel suiker eten slecht is voor de huid. “Maar waarom eigenlijk”, vroeg ze. Dat is een goede vraag. Het antwoord op de vraag wil ik graag met jullie delen.

Collageen
Suiker heeft een slechte invloed op het collageen in onze huid. Zoals de meesten weten, zorgt collageen ervoor dat de huid elastisch en soepel blijft. Collageen bestaat uit eiwitten. Suiker zorgt ervoor dat deze eiwitten als het ware aan elkaar gaan plakken. Het collageen in de huid wordt stijver met als gevolg dat de huid haar elasticiteit verliest en er rimpeltjes ontstaan.

Langdurig stoppen met het eten van suiker, kan rimpels zelfs laten verdwijnen

Matigen
Nu is het heus niet zo dat je bij ieder snoepje bang moet zijn voor een naderend rimpeltje. Maar het is wel zo dat de echte zoetekauwen onder ons op de lange termijn sneller rimpels krijgen. Wil je graag een mooie huid behouden, probeer dan te matigen met het snoepen. Maar af en toe een snoepje mag natuurlijk best!

Stoppen met suiker
Vind jij van jezelf dat je al best voor rimpeltjes hebt voor je leeftijd en eet jij dagelijks veel suiker? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want stoppen met het eten van suiker, blijkt enorm veel verschil te maken voor een huid met veel rimpels! Door de constante toevoer van suiker onmiddellijk en voor langere tijd te verbreken, kan dit zelfs leiden tot een vermindering van rimpels. Besef wel dat als jij een echte zoetekauw bent, je min of meer verslaafd bent aan suiker. Suiker is namelijk extreem verslavend en hoe meer suiker je gewend bent te eten, hoe verslavender het werkt.

Lees hier ook een bericht over dingen die wel goed zijn voor je huid! Zoals de Skin Glow Beauty Smoothies! Bijvoorbeeld deze: De Golden Kimono Show. Of deze: De Groovy Green Experience.

© Copyright Inge Beernink, BeautySalon Skin Glow Hengelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *