Bindweefselmassage: De remedie bij een sinaasappelhuid!

Buik, billen en benen in shape met bindweefselmassage!
Wanneer je doeltreffend wil werken aan de vermindering van cellulite en een stevigere huid, biedt de bindweefselmassage van het lichaam prachtig resultaat.
Bij een bindweefselmassage wordt de doorbloeding in het onderhuidse bindweefsel intensief gestimuleerd. Verklevingen worden los gemasseerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Wanneer de massage in kuurverband wordt uitgevoerd (eenmaal per week, 8 weken achter elkaar), zie je een mooie, zeer duidelijke vermindering van cellulite optreden.

Kosten losse massages
Benen, Billen en Buik | €67,50
Benen en Billen | €45,00
Buik | €22,50

Kuur van 8 massages* (de 8ste massage is gratis!)
Benen, Billen en Buik | €472,50
Benen en Billen | €315,00
Buik | €157,50
*De kuur wordt na de eerste behandeling in zijn geheel betaald.

Na de kuur houd je de resultaten vast door de massage eens in de 4 tot 6 weken te herhalen.

Extra ondersteuning
De massages zelf zijn al zeer effectief bij het verminderen van cellulite, maar wil jij meer én sneller resultaat van de bindweefselmassage, dan raden wij je in ieder geval de volgende twee producten aan:

1. Suppletie
Slik tijdens de hele kuur iedere dag twee capsules My Daily Detox van Blend New Day. Deze capsules bestaan uit 100% natuurlijke en hoogwaardige chlorella die de afvoer van afvalstoffen intensief stimuleren. Ze zijn te koop bij Salon Skin Glow, zowel in de winkel als in de online shop.

2. Natuurlijke cafeïne-gel
Smeer je buik, billen en benen iedere dag na het douchen in met een dun laagje cafeïne-gel. De tubes zijn verkrijgbaar in de winkel en de webshop.

Detox en afvallen
Wil jij naast een strakkere huid ook een paar kilo’s kwijt? De befaamde 9-daagse sappenkuur van Blend New Day zorgt niet alleen een paar kilo’s kwijt maar heeft ook een sterk ontgiftende werking op het lichaam. Wij raden aan om met deze kuur te beginnen wanneer het tijd is voor de 5de bindweefselmassage (in de 5de week dus). Vraag ernaar in de salon!