Duo-behandeling van de maand | Comfi Februari

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3dc64b6b-b7ce-467e-90dd-f291528115d8

Aan het eind van de winter verlangen we meer naar de lente dan ooit. We willen warmte en comfort en dat merken we ook aan onze huid. Hier en daar ontstaan schilferige plekjes, de huid is gevoelig en soms zelfs een beetje geïrriteerd. Deze gevoeligheid heeft alles te maken met een verminderde conditie van onze huidbarrière die door de kou buiten en de verwarming binnen is aangetast. Tijd voor een oppepper voor zowel lichaam als geest! Wie neem jij mee? De duobehandeling van deze maand heet Comfi Februari, is zowel ontspannend als huidverbeterend en is perfect afgestemd op de tijd van het jaar.

De behandeling bestaat uit:
Een kaarsmassage van rug, nek, schouders en armen; Tijdens deze behandeling maken we gebruik van een speciale massagekaars. De gesmolten massagebalsem voelt niet alleen heerlijk warm en comfortabel aan op onze droge de huid maar heeft ook een diep voedend karakter. De gesmolten balsem is 100% natuurlijk.

Een Vitamine E en Collageen Gezichtsbehandeling; Deze ontspannende gezichtsbehandeling is erop gericht de huidbarrière zoveel mogelijk te versterken en te ondersteunen. De behandeling is voor ieder huidtype geschikt, en met name voor de gevoelige huid. We maken gebruik van de producten van ons topmerk Alpha-H.

Ontspanningsmassage van nek, schouders, decolleté en gezicht met Chi Hazelnootolie, een 100% natuurlijke olie die de huid intens voedt en comfort geeft. (Bij notenallergie wordt gebruik gemaakt van onze standaard massageolie.) Tijdens deze massage wordt tevens gebruik gemaakt van een esthetische olie naar keuze.

Indien gewenst een ontspannende hoofdhuidmassage.

De hele maand februari te boeken bij Salon Skin Glow!

90 minuten.
90 euro p.p.


Kom je liever alleen? Geen probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *