GLOW BOOSTERS

Ga jij voor een snelle maar super intensieve boost van zowel huid als geest? Dan zijn de Glow Boosters perfect voor jou. Tijdens onze Glow Booster Treatment worden jouw huid en gemoed verwend met prachtige werkstoffen en een heerlijk ontspanningsmoment. De Glow Boosters worden uitgevoerd de fantastische producten van het Amerikaanse merk Esthemax. Een merk waar de Nederlandse beautyindustrie lang op heeft moeten wachten, maar nu eindelijk ook hier te verkrijgen is.

Esthemax Professional
Voor deze bijzondere behandeling gebruiken wij de krachtige Enzyme Powder en de HydroJelly Masks van het topmerk Esthemax. Het merk staat bekend om zeer hoge werkstoffen-gehaltes met direct effect. De enzymenpeeling is op basis van papaya, werkt door tot diep in de huid maar is daarnaast geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. De HydroJelly Masks zijn zeer geavanceerde peel-off maskers met onder andere elektrolyten.  Elektrolyten zijn minerale zouten (celzouten) zoals kalium, calcium, natrium en magnesium die de cellen in de huid voorzien van energie. Daarnaast zijn de maskers doordrenkt met andere werkstoffen die zijn in te zetten voor verschillende huidproblemen en doeleinden. De werking van deze maskers is ongekend. Wij werken bij Skin Glow met meerdere maskers en kijken welk masker het best past bij jouw huid.

Glow Booster Treatment
Boek de Glow Booster Treatment bij Skin Glow om de fantastische producten van Esthemax te ervaren. De behandeling verloopt als volgt:

  • We beginnen met een korte reiniging. De huid word ontdaan van oppervlakkig vuil, spf en make-up.
  • Daarna wordt de Enzyme Powder opgeklopt met een beetje water en aangebracht op het gezicht.
  • De papaya-enzymen worden in de huid gemasseerd. De huid wordt hierdoor diep gereinigd en mild maar intensief geëxfolieerd. Deze stap in de behandeling geeft een prachtige glow aan de huid.
  • De enzymen worden verwijderd met warme kompressen.
  • Vervolgens brengen wij een HydroJelly Mask aan, passend bij jouw huidwens- en behoefte. Het masker verandert na een paar minuten in een stevige massa die aan het einde van de behandeling in zijn geheel van het gezicht wordt verwijdert. HydroJelly Masks sluiten de huid korte tijd volledig af waardoor werkstoffen in de huid gesluisd worden.
  • Tijdens het inwerken van het masker verwennen wij jou met een heerlijke uitgebreide massage van nek, schouders, decolleté en hoofdhuid. Even lekker genieten van een moment voor jezelf.
  • Na het verwijderen van het masker ziet jouw huid er prachtig uit en voel je je heerlijk verkwikt.
  • We sluiten de behandeling af met een mooie dag- of nachtcrème.

Tip
Boek deze mooie behandeling voordat je naar een een feestje gaat! De Glow Boosters zijn daarnaast ook leuk om te boeken als duo-behandeling.

De Glow Boosters kosten 69,00 euro en duren ongeveer 45 minuten.

Wil je iets extra´s bijboeken? Bekijk hier het overzicht Ontharen en Verven.