12 mei Moederdag!

ccadeaubon moederdag hengeloWe kijken weer uit naar Moederdag! Met welk mooie cadeau ga jij de liefste mama verwennen? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder een aantal cadeau-ideeën waar moeder vast héél blij van wordt:

Een heerlijk verzorgingsproduct ter verzorging van haar huid
Bij Salon Skin Glow kun je terecht voor de allermooiste beauty-producten. Onze huidverzorging is van de hoogste kwaliteit en we hebben ook producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Daarnaast hebben we verschillende merken passend bij ieders budget. Kom gerust eens bij ons langs in de winkel en laat je adviseren. De cadeaus worden met zorg en liefde prachtig ingepakt. De huidverzorgingswinkel is altijd geopend van woensdag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 13:30 uur, en op koopavond van 19:30 uur 21:00 uur. Kom je buiten deze tijden, dan bestaat de kans dat we allemaal in behandeling zijn, en dan doen we altijd de deur even op slot (zodat we alle aandacht en tijd kunnen besteden aan de persoon die behandeld wordt).

Een waardebon
Vind je het lastig om zelf een cadeau uit te kiezen. Dan is een mooie waardebon een goed idee. Cadeaubonnen worden met zorg verpakt en zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag. Een waardebon kan besteed worden aan zowel verzorgingsproducten als behandelingen. Heb jij geen tijd (meer) om bij ons langs te komen om een bon aan te schaffen. Laat de waardebon dan (discreet en gratis) bij je thuisbezorgen. Klik hier voor meer informatie.

Samen genieten; verras mama met een duo-behandeling!
Dit zal ze vast te gek vinden; verras mama met een heerlijke behandeling die jullie samen ondergaan. We hebben prachtige duo-arrangementen. Maar ook zijn de meeste gezichtshandelingen als duo-behandeling te boeken. Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee om de ervaring voor mama zo bijzonder mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *