Schoonheidssalon Hengelo

Wil je graag een schoonheidsbehandeling bij een schoonheidssalon in Hengelo waar het verbeteren van jouw huid en wellness met elkaar verweven zijn? Bij Salon Skin Glow gaan deze twee aspecten altijd samen. Wie voor huidverbetering komt, zal ook altijd ontspannen en met een fris gevoel de salon verlaten. En wie komt om heerlijk tot rust te komen, zal tevens met een prachtig stralende en verzorgde huid huiswaarts keren.

Salon Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo gelooft in een balans tussen schoonheid en innerlijk geluk. Wanneer iemand zich goed voelt, gelukkig en ontspannen is, zal hij of zij er ook mooi uitzien en dit uitstralen. Dan straalt je huid letterlijk! Daarnaast geldt ook: zie je er goed uit, dan ben je happy!

Als schoonheidssalon in Hengelo probeert Salon Skin Glow zich daarom te onderscheiden door altijd te blijven zoeken daar die balans tussen innerlijk geluk en schoonheid. Is dit iets wat jou aanspreekt? Dan is Salon Skin Glow de schoonheidssalon in Hengelo die past bij jou. Mannen en vrouwen, jong of oud, iedereen in welkom in de salon!

Wil jij je ook graag happy voelen? Bekijk de behandelingen en prijzen hier!

Balans tussen innerlijk geluk en schoonheid

Salon Skin Glow werkt met het merk Nouvital Cosmetics, dat nauwelijks tot geen irritaties veroorzaakt op de huid. Als schoonheidssalon in Hengelo probeert Salon Skin Glow zich te onderscheiden door altijd te blijven zoeken naar die balans tussen innerlijk geluk en schoonheid. Is dit iets wat jou aanspreekt? Dan is Salon Skin Glow de schoonheidssalon in Hengelo die past bij jou. Mannen en vrouwen, jong of oud, iedereen is welkom in de salon.

Bij Skin Glow kan je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, waaronder de anti age of de basis gezichtsbehandeling. Niet alleen de behandeling krijg je hier, maar ook een uitgebreid advies over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen.

 

Meer weten over Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo?

Wil je meer weten over de behandelingen of behandelmethodes? Bekijk de verschillende behandelingen met de prijzen in het menu bij ‘behandeling en prijs’ of neem gerust contact met me op! Voel je welkom bij Salon Skin Glow!

One thought on “Schoonheidssalon Hengelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *