Alpha H

Voor zichtbare huidverbetering werken wij met het prachtige merk Alpha H. Met geweldige producten waaraan hoge doseringen werkenstoffen zijn toegevoegd. Zoals glycolzuur, enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten.

De samenstelling van de producten zorgen dat een proces in gang wordt gezet waarbij de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; daar waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de structuur, kwaliteit, dikte, teint en functie van de huid aanzienlijk verbeterd. De resultaten zijn prachtig!

Alpha H Discover | 60 min | 62,50
De ideale behandeling om kennis te maken met de producten van Alpha H. Tijdens deze behandeling wordt niet of nauwelijks gewerkt hoge concentraties werkstoffen die nu nog even te veel kunnen zijn voor jouw huid. De specialist krijgt een goed beeld van jouw huid, huidtype en huidwensen. Daarna kunnen we, als jij dat wil, de concentraties werkstoffen langzaam opbouwen. Bijvoorbeeld door producten thuis te gaan gebruiken of door behandelingen bij ons in de salon. Om zo stap voor stap jouw huidconditie op topniveau te brengen.

De behandeling wordt dus volledig aangepast op het huidtype. Dit kan voor iedere huid weer anders zijn. Tijdens Alpha H Discover wordt de huid goed gereinigd met verschillende producten en worden onzuiverheden verwijderd. Daarnaast ontvang je een heerlijke massage van gezicht, decolleté, nek en schouders en indien gewenst wordt ook de hoofdhuid meegenomen. Daarna worden een passend serum en een werktstoffenmasker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met oogcrème, dag- of nachtcrème.

Alpha H Boost | 75 min | 77,50
De Alpha H Boost is een fantastische treatment die je huid een enorme oppepper geeft. Door te werken met producten en concentraties (waaronder fruitzuren) die op dit moment passend zijn, halen we het beste in jouw huid naar boven. Wanneer je deze behandelingen vaker ondergaat, kunnen we langzaamaan de concentraties gaan opbouwen.

De behandeling wordt volledig aangepast op het huidtype en de huidconditie op dat moment. Dit kan voor iedere huid weer anders zijn. De Alpha H Boost bevat in ieder geval een dubbele oppervlakte-reiniging en een dubbele diepte-reiniging. Daarnaast worden onzuiverheden verwijderd. Je ontvangt een heerlijke massage van gezicht, decolleté, nek en schouders en indien gewenst wordt ook de hoofdhuid meegenomen. Er wordt gewerkt met een mix van serums en masker(s) die op dat moment passend zijn bij jouw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met oogcrème, dag- of nachtcrème.

Alpha H Skin Fitness | 55 min | 57,50
Combineer een bindweefselmassage met de producten van Alpha H en het effect is: Wow! De bindweefselmassage zorgt ervoor dat werkstoffen sneller door de huid worden opgenomen. Aan de andere kant zorgen de producten ervoor dat het effect van de massage nog mooier te zien is.

De behandeling bestaat uit een oppervlakte-reiniging en een diepte-reiniging met producten die op dit moment passend zijn voor de huid. Gevolgd door een bindweefselmassage. Na de massage wordt er meteen een serum aangebracht, gevolgd door een masker (indien mogelijk met fruitzuren). De treatment wordt afgesloten met een oogcrème en dag/nachtcrème.

Alpha H Skin Fitness Complete | 85 min | 87,50
Een absolute aanrader is de uitgebreidere versie van de Skin Fitness. De behandeling bestaat uit een ontspannende welkomstmassage, een dubbele oppervlakte-reiniging en een diepte-reiniging. Daarnaast worden onzuiverheden verwijderd. Gevolgd door een bindweefselmassage. Er wordt gewerkt met een mix van serums en masker(s) (indien mogelijk met fruitzuren), die nu passend zijn bij jouw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met oogcrème, dag- of nachtcrème.

Alpha H Flash | 35 min | 37,50 
Ben jij al helemaal tevreden met een goed gereinigde huid maar wil je dat dit dan wel gebeurt met de allerbeste producten? Dan is de Alpha H Flash echt iets voor jou. Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, een diepte-reiniging en uit het verwijderen van onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een oogcrème en dag/nachtcrème.

Alpha H Peel
Klik hier voor meer informatie over de Alpha H Peel