schoonheidssalon hengeloWil je graag een huidverbeterende gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon in Hengelo waar het verbeteren van jouw huid en een goed gevoel met elkaar verweven zijn? Bij Salon Skin Glow gaan deze twee aspecten altijd samen. Wie voor huidverbetering komt, zal ook altijd ontspannen en met een fris gevoel de salon verlaten. En wie komt om heerlijk tot rust te komen, zal tevens met een prachtig stralende en verzorgde huid huiswaarts keren.

Salon Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo gelooft in een balans tussen schoonheid en innerlijk geluk. Wanneer iemand zich goed voelt, gelukkig en ontspannen is, zal hij of zij er ook mooi uitzien en dit uitstralen. Dan straalt je huid letterlijk! Daarnaast geldt ook: zie je er goed uit, dan ben je happy!

Balans tussen innerlijk geluk en schoonheid

Salon Skin Glow werkt met verschillende top-merken als Alpha-H, Dermalogica en Jane Iredale, die nauwelijks tot geen irritaties veroorzaken op de huid. Als schoonheidssalon in Hengelo probeert Salon Skin Glow zich te onderscheiden door altijd te blijven zoeken naar de nieuwste en meest effectieve behandelmethoden. Salon Skin Glow de schoonheidssalon in Hengelo die past bij jou als jij dit ook belangrijk vindt.

Bij Skin Glow kan je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, Niet alleen de behandeling krijg je hier, maar ook een uitgebreid advies over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen.

Meer weten over Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo?

Wil je meer weten over de behandelingen of behandelmethodes? Bekijk de verschillende behandelingen in ons menu of neem gerust contact met ons op! Voel je welkom bij Salon Skin Glow! Maak hier een afspraak.