Nieuw bij Salon | Skin Glow! Werkstoffen nog dieper in de huid!

Salon Skin Glow HengeloNieuw bij Schoonheidssalon Skin Glow in Hengelo! De Utrasonic. Hoogfrequente geluidsgolven sluizen werkstoffen dieper in de huid. Je ziet en voelt het verschil meteen na de behandeling.
Eerst wordt de huid gescrubt, gestoomd en gereinigd. Vervolgens wordt een serum, preparaat of ander product met hoogwaardige werkstoffen aangebracht op de huid. Dit kan bijvoorbeeld een serum zijn met vitamine c of een collageenserum. Dit hangt af van welke behandeling je kiest. Nadat het serum is aangebracht, ga ik met wrijvende bewegingen met de ultrasonic over de huid. Het doet geen pijn, maar misschien voel je een lichte trilling. Hoogfrequente geluidsgolven, die je overigens niet kunt horen, zorgen ervoor dat de werkstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ik gebruik twee verschillende kopstukken, een grote voor het hele gezicht en een kleine voor de oogzone.
Als het product voor een groot deel is opgenomen door de huid, breng ik een gezichtsmasker aan.
Wil je helemaal een super effect van de ultrasonic, neem dan een bindweefselmassage vooraf! De utrasonic is een vast onderdeel van bijna alle gezichtsbehandelingen bij Salon | Skin Glow!

De Ultrasonic wordt gebruikt in Skin Glow Basics, Specials en Man.

Copyright Inge Beernink