Nouvital Cosmetics | Moisturizing Cream

Salon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: de Moisturizing Cream.

Vochtbalans
De Moisturizing Cream van Nouvital is een hydraterende 24-uurscrème. Het is een heerlijk zachte en comfortabele crème die bestemd is voor een vochtarme huid. Aangezien een vochtarme huid vaak voor komt, zijn velen van ons gebaat bij deze dag- en nachtcrème. De Natural moisturizing factors (NMF) die aan deze crème zijn toegevoegd, zorgen dat de huid haar gezonde vochtbalans in evenwicht houdt. Daarnaast werkt de crème preventief anti verouderend door zonnebloemolie en avocado-olie, die de huid voorzien van extra anti-oxidanten.

Een 24-uurscrème die de huid optimaal gehydrateerd houdt.

Gebruik
De Moisturizing Cream mag zowel s’avonds als s’ochtends – na eventueel een serum – worden aangebracht. Door een toevoeging van het middel titaandioxide heeft de crème een natuurlijke beschermingsfactor tegen uv-stralen. Het product is geschikt voor een gecombineerde huid, maar ook voor de normaal tot droge huid waarvan de vochtbalans verstoord is geraakt.

De crème trekt snel in, heeft een fijne geur, hydrateert de hele dag lang en na verloop van tijd voelt de huid heerlijk zacht en soepel aan. Het is een geweldig product voor zowel dames als heren die wel graag een uitstekende dagcrème willen smeren maar nog niet toe zijn aan een echte anti-agingcrème.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees hier: Kan een crème vocht inbrengen?

© Copyright Inge Beernink