Over Bisou
Bisou is een private label van twee dames uit het Overijsselse Hengelo. Heel gaaf! Ze worden zelfs gedragen door zangeres Davina Michelle. En het mooie is, je kunt ze tot 25 keer opnieuw gebruiken. Heel duurzaam dus! Daarnaast is Bisou vegan en geheel Cruelty Free (Veel kunstwimpers worden namelijk gemaakt van de vacht van nertsen of vossen, die onder erbarmelijke omstandigheden worden gehouden).

Waarom Bisou Vegan Lashes?
Wil je écht de Belle van het bal zijn, kies dan altijd voor kwaliteit. Helemaal als het om kunstwimpers gaat. Bisou Lashes zijn de crème de la crème en bezitten alle eigenschappen die kunstwimpers moeten hebben. Ze zijn stevig, vol, hebben de perfecte curve, zijn gemakkelijk aan te brengen, blijven goed zitten en ogen súper natuurlijk.

Tip! Gebruik de wimpers altijd in combinatie met Bisou latexvrije wimperlijm.

Voor welke look ga jij?

Bisou Lashes | Ivy HengeloSubtiel
Ga jij voor een subtiele uitstraling? Dan zijn de Ivy wimpers voor jou gemaakt. Je kunt de wimpers iedere dag en op elk moment dragen zonder overdressed te zijn. Shop Ivy wimpers hier.

Bisou Lashes | Green LeavesElegante cat eye
Heb jij een romantische eerste date? Of wil jij op een andere manier indruk maken met een intense oogopslag. Met de Green Leaves wimpers zit je dan altijd goed. Heel mooi, en zeker niet too much. Shop de wimpers hier.

Bisou Lashes | Rose HengeloHet Wauw!-effect
Wil jij een entree maken waar je u tegen zegt? Men zal zich afvragen of het jouw eigen zijn of kunstwimpers, wanneer je de Rose wimpers draagt. Ze zijn vol maar zeer classy. Precies wat jij nodig hebt! Shop ze hier.

Stap voor stap

Stap 1. Verwijder de wimpers voorzichtig
Neem de wimpers voorzichtig uit de verpakking met je pincet, trek niet aan het haar, maar pak het bandje en verwijder voorzichtig de wimpers uit de verpakking.

Stap 2. Meten en snijden.
Breng de wimpers aan op de basis van je natuurlijke wimperlijn en knip het teveel aan wimpers van de buitenste hoek. Wees voorzichtig en knip kleine stukjes af.

Stap 3. Breng wimperlijm aan
Breng de wimperlijm aan en wacht ongeveer 20 seconden tot de lijm kleverig wordt. Gebruik altijd onze latexvrije, waterdichte Bisou-lijm aan.

Stap 4. Aanbrengen
Breng de wimpers met een pincet aan op de basis van je natuurlijke wimpers en houd enkele seconden vast om te drogen.