Kruidenpeeling hengelo

De Algae Herbal Peel is bijzondere behandeling waarbij de kracht van algen en kruiden wordt ingezet. De krachtige kruidenpeeling die in deze behandeling gebruikt wordt heeft een diep exfoliërende werking en is op geheel plantaardige basis. Ondanks de krachtige werking van de kruidenmengsels mag de peeling ook in de zomermaanden worden gegeven. De Algae Herbal Peel is daarom de perfecte behandeling voor wie ook in de zomer celvernieuwende en huidverbeterende behandelingen wil blijven ondergaan.  

Skin Detox
De algen en kruiden die in deze behandeling worden gebruikt stimuleren de huid van binnenuit zichzelf te vernieuwen. De antioxidanten die vrijkomen worden opgenomen door de huid en boosten de aanmaak van collageen en hebben een sterk ontgiftende werking op de huid, waardoor de huid een prachtige uitstraling krijgt. Deze behandeling wordt daarom ook vaak de Skin Detox genoemd.

Verloop van de behandeling
De behandeling start met een korte huidanalyse. Daarna vindt een oppervlaktereiniging plaats met een reinigingsproduct dat past bij het huidtype. Vervolgens wordt de exfoliërende kruidenpasta aangebracht en gedurende enkele minuten in gemasseerd. De huid kan gaan tintelen, prikken en warm worden. Dit zijn normale huidreacties. Na het afnemen van de peeling wordt de huid gekalmeerd en in balans gebracht met een spray. Door de ontgiftende werking van de kruiden komen onzuiverheden naar het huidoppervlak en kunnen deze nu gemakkelijk verwijderd worden. Daarna wordt een prachtig algenmasker aangebracht. Blauwe en groene algen afkomstig van spirulina hydrateren de huid tot in de diepere dagen. Het masker heeft even tijd nodig om goed in te kunnen werken. Tijdens de inwerking van de algen, worden indien de gewenst de hoofdhuid, schouders en nek gemasseerd. Na het afnemen van het masker, wordt de huid verzorgd met een serum en uiteraard een hoge beschermingsfilter. 

Kuur, onderhoud of éénmalig
Onze Algae Herbal Peel geeft ook na één behandeling al een mooi resultaat. Maar de behandeling is ook mooi in te zetten als een kuur voor een opbouwend effect. Er moeten dan minimaal 2 en maximaal 6 weken tussen de behandelingen zitten.

Waarom Algae Herbal Peel? 

  • Perfect voor een huid die dof is; De kruiden en algen geven een prachtige glow 
  • Een celvernieuwende peeling die ook mag worden geboekt in de zomermaanden 
  • Algen en kruiden, rijk aan voedingsstoffen, die de huid een diepe hydratatie geven 
  • Skin Detox; Na een periode waarin je ongezond hebt geleefd (slechte voeding, medicatie)

De behandeling kost 89,00 euro