MASSASA SUN 100% natuurlijke zonnebrandcrèmeMASSADA SUN is een 100% natuurlijk, holistisch en mineraal huidverzorgingsmerk uit Spanje en richt zich vooral op het produceren van professionele producten voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De producten zijn stuk voor stuk extreem zacht en hoog van kwaliteit. MASSADA is al jaren een zeer gewaardeerd verzorgingsmerk in Spanje maar wordt in de rest van Europa ook steeds meer verkocht. Shop de producten bij ons in de winkel op in onze online shop.

Geen schadelijke stoffen
MASSADA SUN bevat geen schadelijke stoffen. Het merk is geheel vrij van syntetische parfums, parabenen en alcohol. Daarnaast zijn de producten Cruelty Free, dus niet op dieren getest en zacht voor de natuur. MASSADA SUN is volledig samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. De zachte geur van sommige producten wordt veroorzaakt door toevoeging van natuurlijke geurstoffen.

Niet plakkerig
In tegenstelling tot veel zonnebrandproducten laat MASSADA geen plakkerige laag achter op de huid. De formules zijn luchtig en zacht, en trekken mooi in. De Sun Milk SPF50 en Sun Milk SPF30 zijn fluide-formules die hoge bescherming bieden maar voelen bijzonder aangenaam aan op de huid.

Voor een extreem gevoelige huid
De beschermende producten van MASSADA SUN zijn ook geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen met een extreem gevoelige huid. Daarnaast zijn alle producten volledig vrij van alcohol.

Hoog herstellend vermogen
De Aftersun van MASSADA bestaat uit een mix van natuurlijke moisturisers en plantenextracten. Hoewel je natuurlijk te allen tijde zonverbranding probeert te voorkomen, zorgt dit product ervoor, áls je toch een keer verbrand bent, dat je huid heel snel weer herstelt. De Aftersun heeft een extreem herstellend vermogen op de huid. En mag ook op het gezicht gebruikt worden.

Nieuw! Sun Mist Oil SPF 30
Het nieuwste product van MASSADA SUN is Sun Mist Oil SPF 30. Deze verzorgende en beschermende olie vernevel gemakkelijk over je huid, trekt snel in en plakt niet. De prachtige anti zonnebrandolie bestaat voor 100% uit natuurlijke plantenextracten. Een luxe en verantwoord product voor ook de gevoelige huid.