De Collagen Threads Treatment van Salon Skin Glow is een bijzondere behandeling waarbij collageendraadjes volledig worden opgenomen door de huid. Deze behandeltechniek wordt ingezet om volume, diepe hydratie en een plumping-effect aan de huid te geven. Het effect is meteen na de behandeling zichtbaar.

Collagen Threads en Peptides
Bij deze behandeling worden collageendraadjes gemengd met een krachtige peptide-vloeistof. Het collageen dat hier gebruikt wordt is afkomstig van de schalen van krabben (en volledig veilig voor het lichaam). Wanneer de collageendraden zijn opgelost in de peptiden, ontstaat er een krachtig werkstoffenserum, dat laagje over laagje wordt aangebracht op de (vooraf geëxfolieerde) huid. Na enkele minuten is het serum volledig opgenomen door de huid. De huid is direct en duidelijk zichtbaar gladder, diep gehydrateerd en gelift.

Langdurig effect
Het effect van de Collagen Threads Treatment is langdurig zichtbaar, ook na 1 behandeling. Uiteraard is de duur van het effect ook toe te schrijven aan de conditie van de huid. De behandeling kan eens per 4 tot 6 weken worden toegepast als een zeer intensieve onderhoudsbeurt van de huid. Daarnaast werkt de behandeling ook cumulatief. Dit houdt in dat het effect versterkt wordt wanneer de behandeling wordt opgebouwd in kuurverband, met een interval van 2 weken.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Het collageen-peptidenserum is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Echter, om het collageen beter en dieper opneembaar te maken, passen wij een stevige peeling vooraf toe. Indien gewenst kan een mildere peeling worden gebruikt, maar onze voorkeur gaat hier uit naar sterkere varianten. Om deze reden nemen wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreide intake af.

Tarieven
Losse behandeling: 99,00
Een behandeling duurt 30 tot 45 minuten

Ondersteunende producten voor thuisgebruikt
SPF50 Daily Essential tijdens de gehele kuur
Vitamin E Serum voor de eerste dagen na de behandeling
Perfect Cell Collagen. Voor sneller herstel en collageen-aanmaak van binnenuit.

Collagen Threads hengelo