Voor zichtbare huidverbetering werken wij met het prachtige merk Alpha H. Met geweldige producten waaraan hoge doseringen werkenstoffen zijn toegevoegd. Zoals glycolzuur, enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten. De samenstelling van de producten zorgen dat een proces in gang wordt gezet waarbij de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; daar waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de structuur, kwaliteit, dikte, teint en functie van de huid aanzienlijk verbeterd. De resultaten zijn prachtig!

Alpha H Keep Up | | 45 minuten | 53,50
Een mooie onderhoudsbeurt voor jouw huid. We gebruiken fantastische huidverbeterende producten die passen bij jouw huidtype. De huid wordt gereinigd, geëxfolieerd en onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens een masker, passend bij jouw huidtype, kun je kiezen uit een korte hoofdhuidmassage of nekmassage. Na het masker kiezen we een passend vitamine-serum en wordt de huid verzorgd met dag/nachtcrème en een oogcrème. Wanneer de huid het aankan, gebruiken wij tijdens deze behandeling glycolzuurhoudende producten.

Alpha H Discover | 60 min | 67,50
Een heerlijke behandeling voor zowel huid als geest. Tijdens deze behandeling werken we met een breed scala aan Alpha H-producten én ontvang je een heerlijke, uitgebreide massage van decolleté, nek, schouder, gezicht en hoofdhuid. Wanneer je deze behandeling vaker ondergaat kunnen we de concentratie aan werkstoffen steeds verder opvoeren. De behandeling wordt volledig aangepast op het huidtype. Dit kan dus voor iedere huid en bij iedere behandeling weer anders zijn. Tijdens Alpha H Discover wordt de huid goed gereinigd en geëxfolieerd met verschillende producten en worden onzuiverheden verwijderd. Daarnaast gebruiken we vitamine-serums en ten minste 1 intensief werkstoffenmasker. Je voelt je na afloop als herboren en je huid ziet er zichtbaar verbeterd uit. De behandeling wordt afgesloten met oogcrème, dag- of nachtcrème. Een aanrader.

Extra’s 
Eventuele extra’s als epileren/harsen/verven kunnen bijgeboekt worden. Bekijk de deelbehandelingen hier.

Alpha H Boost | 75 min | 84,50
De Alpha H Boost is een fantastische, uitgebreide treatment die je huid een enorme oppepper geeft. Tevens wordt er veel aandacht geschonken aan ontspanning. Door te werken met producten en concentraties (met fruitzuren) die op dit moment passend zijn, halen we het beste in jouw huid. Wanneer je deze behandelingen vaker ondergaat, kunnen we langzaamaan de concentraties werkstoffen opbouwen. De behandeling wordt volledig aangepast op het huidtype en de huidconditie op dat moment. Dit kan voor iedere huid weer anders zijn. De Alpha H Boost bevat in ieder geval een dubbele oppervlakte-reiniging en een dubbele diepte-reiniging. Daarnaast worden onzuiverheden verwijderd. Je ontvangt een heerlijk lange massage van gezicht, decolleté, nek en schouders en indien gewenst wordt ook de hoofdhuid meegenomen. Er wordt gewerkt met een mix van serums en maskers die op dat moment passend zijn bij jouw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met oogcrème, dag- of nachtcrème.

Alpha-H Complete | 90 minuten | 99,00
Alpha-H Boost, inclusief ontharen gezicht (waar nodig) + verven van de wimpers óf wenkbrauwen.

Alpha H | Liquid Gold Firming Eye Cream
Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream
Alpha H | Hyaluronic 8