Inge

Bindweefselmassage hengelo

Inge is eigenaar en huidexpert bij Salon Skin Glow. Ook zul je haar veel tegenkomen in de winkel waar ze het heerlijk vindt om mensen te adviseren op gebied van huidverzorging. Zoek je het perfecte product voor jouw huidtype of huidprobleem, dan kun je zeker bij Inge terecht. Ze vertelt je alles wat je maar wil weten over huidverzorging en mooie beautyingrediënten.

In de loop der jaren heeft Inge zich verdiept in de Cosmetische Bindweefselmassage van het gezicht. Deze prachtige behandeling biedt veel voordelen en brengt (en houdt!) de huid in topconditie. Inge vindt het geweldig om deze kennis nu over te dragen aan haar collega’s en traint hen in het perfectioneren van deze behandeling.

Naast haar werkzaamheden in de winkel en de salon houdt ze zich achter de schermen veel bezig met de website, webshop en social media.

Carmen

Carmen is huidexpert en masseuse bij Salon Skin Glow.

Lukt het jou maar niet om van die vervelende puistjes, droge plekjes, ouderdomsvlekjes, fijne droogtelijntjes en/of huidverslappingen af te komen? Carmen begeleidt jou als skincoach naar jouw meest gezonde huid ooit. Ze denkt met je mee en zoekt voor ieder huidprobleem naar een oplossing. Bovendien is een gezichtsbehandeling bij Carmen een feestje. Feilloos voelt ze aan wat je nodig hebt en creëert ze de perfecte balans tussen huidverzorging en ontspanning.

Carmen is gespecialiseerd in bindweefselmassage (gezicht én lichaam), lashlift, henna en spray tan. Daarnaast beschikt ze over een zeer brede kennis van onze topmerken Dermalogica en Alpha-H.

Inèz

Inèz is huidexpert en masseuse bij Salon Skin Glow.

Lig je bij Inèz in de stoel dan weet je zeker dat je er als herboren weer uit komt. Inèz weet als geen ander hoe zij iemand in de watten legt. Een behandeling van haar is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Hoewel Inèz met vlag en wimpel haar diploma voor Schoonheidsverzorging heeft gehaald, droomt zij van een carrière als huidtherapeute. Leergierig als ze is, wil Inèz graag haar kennis van de huid verder uitbreiden. Helaas is zij dit jaar niet ingeloot voor de Academie voor Huidtherapie (HBO). Maar volgend jaar probeert ze het gewoon nog een keer en hoopt ze op meer succes. Naast haar deeltijd-studie zal ze dan bij Skin Glow blijven werken zodat ze haar kennis meteen in de praktijk kan toepassen.

Inèz heeft een brede kennis van huidverzorging, is een uitmuntende masseuse en is gespecialiseerd in acne en bindweefselmassage.

Roosmarijn

Teamlid Roos

Roosmarijn is huidtherapeute van Cosmetique Totale en heeft HBO Huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Ze is werkzaam bij verschillende huidklinieken, huisartsenpraktijken en schoonheidssalons, en dus ook bij Salon Skin Glow. 

Je kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals definitief ontharen, acne, couperose-, litteken- en pigmentbehandelingen en schimmelnagels. Roosmarijn staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

De behandelingen kun je mogelijk gedeeltelijk en zelfs helemaal vergoed krijgen via je zorgverzekering. Een intake gesprek is altijd gratis!

Roosmarijn komt eens per 3 weken op donderdag en eens per 6 weken op maandag bij Salon Skin Glow.