Geef aandacht en liefde aan je huid, zet de juiste middelen in, wees consistent…

…en bereik jouw mooiste en meest gezonde huid

Mijn naam is Inge Kippers. Ik ben cosmetisch huidspecialist. De huid gezond maken en laten stralen, daar ligt mijn kracht. Dit doe ik niet alleen in de behandelruimte, tijdens het uitvoeren van behandelingen. Maar ook inspireer ik mijn klanten positief te kijken naar hun huid en hen te begeleiden en te coachen in hun skincare-routine thuis.

De producten waarmee ik werk en die ik adviseer voor thuis, zijn uitsluitend van de allerhoogste kwaliteit. Dit houdt in:

  • Hoge percentages werkstoffen
  • Krachtige, snelwerkende producten
  • Uitsluitend professionele merken, als Demalogica, Alpha-H en Jane Iredale Mineral Make Up.

Welke werkstoffen voor jouw huid?
Om de gezondheid van jouw huid naar een next level te brengen, is het van belang krachtige werkstoffen in te gaan zetten. De behandelingen zijn een mooi moment om onder begeleiding te bekijken hoe jouw huid reageert op actieve ingrediënten, en welke producten je eventueel thuis kunt gaan gebruiken. Kom je voor het eerst bij Skin Glow, dan vind ik het erg leuk als jij me meeneemt in jouw huidige routine thuis. Daarom vraag ik tijdens een eerste adviesconsult of behandeling vaak of je je huidverzorgingsproducten wil meenemen zodat ik ze kan bekijken. Wellicht ben jij al op de goede weg en is er slechts een kleine aanpassing nodig om jouw huiddoelen te bereiken.

Aan welke doelen wil je werken?
Eén van de meest populaire doelen is huidverjonging. Preventieve anti aging en huidversteviging zijn geliefde focuspunten onder veel van mijn klanten. Vaak wordt aanvankelijk gedacht dat er niets meer mogelijk is wanneer de huid al wat verslapt of verouderd is, maar niets is minder waar. Ik vind het heel mooi om jou te laten zien wat er allemaal wél mogelijk is. Ik inspireer mijn klanten constistent te blijven in hun huidverzorgingsroutine thuis, zodat doelen wel bereikt worden. Tijdens de behandelingen zoek ik daarbij altijd naar nieuwe triggers en voer ik de percentages werkstoffen voorzichtig op.

Adviesconsult
Wil jij next level met jouw huid? Ik ontvang je graag bij mij in de kliniek voor een vrijblijvend adviesconsult. Zodat we samen kunnen gaan kijken naar de mogelijkheden.