Inge

Teamlid Inge

Inge is eigenaar en werkt voornamelijk als schoonheidsspecialiste bij Salon Skin Glow. Ook zul je haar veel tegenkomen in de winkel waar ze het heerlijk vindt om mensen te adviseren op gebied van huidverzorging. Zoek je het perfecte product voor jouw huidtype of huidprobleem, dan kun je zeker bij Inge terecht. Ze vertelt je alles wat je maar wil weten over huidverzorging en mooie beautyingrediënten.

In de loop der jaren heeft Inge zich verdiept in de Cosmetische Bindweefselmassage van het gezicht. Deze prachtige behandeling biedt veel voordelen en brengt (en houdt!) de huid in topconditie. Inge vindt het geweldig om deze kennis nu over te dragen aan haar collega’s en traint hen in het perfectioneren van deze behandeling.

Naast haar werkzaamheden in de winkel en de salon houdt ze zich achter de schermen veel bezig met de website, webshop en social media.

Carmen

Teamlid Carmen

Carmen is schoonheidspecialiste en masseuse bij Salon Skin Glow. Ze is gespecialiseerd in lashlift, wenkbrauwstyling, spray tan en heeft een zeer brede kennis van massages.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Carmen legt jou helemaal in de watten. Feilloos voelt ze aan wat je nodig hebt en creëert ze de perfecte balans tussen huidverzorging en ontspanning. Een gezichtsbehandeling is echt een feestje bij Carmen.

Of je nu houdt van relaxed, stevig of súper stevig. Carmen kan ontzettend fijn masseren en beschikt over een enorme kracht. Maar wees niet bang want voor een zachte massage kun je ook bij haar terecht. Carmen heeft ontzettend veel kennis van massage.

Momenteel specialiseert Carmen zich in bindweefselmassage voor zowel lichaam als gezicht. En dit jaar nog zal Carmen ook de Henna Brow Treatment gaan uitvoeren bij Salon Skin Glow.

Roosmarijn

Teamlid Roos

Roosmarijn is huidtherapeute van Cosmetique Totale en heeft HBO Huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Ze is werkzaam bij verschillende huidklinieken, huisartsenpraktijken en schoonheidssalons, en dus ook bij Salon Skin Glow. 

Je kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals definitief ontharen, acne, couperose-, litteken- en pigmentbehandelingen en schimmelnagels. Roosmarijn staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

De behandelingen kun je mogelijk gedeeltelijk en zelfs helemaal vergoed krijgen via je zorgverzekering. Een intake gesprek is altijd gratis!

Roosmarijn komt eens per 3 weken op donderdag en eens per 6 weken op maandag bij Salon Skin Glow.