Inge

Schoonheidssalon hengelo

Inge is eigenaar en huidexpert bij Salon Skin Glow. Ook zul je haar veel tegenkomen in de winkel waar ze het heerlijk vindt om mensen te adviseren op gebied van huidverzorging. Zoek je het perfecte product voor jouw huidtype of huidprobleem, dan kun je zeker bij Inge terecht. Ze vertelt je alles wat je maar wil weten over huidverzorging en mooie beautyingrediënten.

Inge is gespecialiseerd in Microneedling en Bindweefselmassage. Ze heeft veel kennis van werkstoffen en is altijd op de hoogte van nieuwe onderzoeken op gebied van huidverzorging. Naast haar werkzaamheden in de winkel en de salon houdt ze zich achter de schermen veel bezig met de website, webshop en social media.

Carmen

Schoonheidssalon hengelo

Carmen is een ervaren huidexpert bij Skin Glow. In de loop der jaren heeft zij zich steeds verder gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Lukt het jou maar niet om van die vervelende puistjes, droge plekjes, ouderdomsvlekjes, fijne droogtelijntjes en/of huidverslappingen af te komen? Carmen begeleidt jou als skincoach naar jouw meest gezonde huid ooit. Bovendien is een gezichtsbehandeling bij Carmen een feestje. Feilloos voelt ze aan wat je nodig hebt en creëert ze de perfecte balans tussen huidverzorging en ontspanning.

Carmen is gespecialiseerd in Microneedling, Bindweefselmassage, Lash Lift, Brow Lamination en Henna Brows.