Winterdepressie wordt ook wel winterdip of winterblues genoemd. Zo’n 500.000 Nederlanders krijgen er jaarlijks mee te maken. Meestal begint de winterblues zodra de blaadjes van de bomen vallen. Je voelt je moe, je weerstand daalt en je hebt last van somberheidsklachten. Zó vervelend! Zodra de Lente begint, knap je weer op. Maar wat duurt die winter toch lang… Heb jij last van een winterdip en kun je wel een oppepper gebruiken? Probeer dan eens de heerlijk verkwikkende en ondersteunende Anti Winterblues Treatment, een heerlijke winterbehandeling van Salon Skin Glow Hengelo.

De kracht van essentiële oliën
De behandeling is een combinatie van een relaxte gezichtsbehandeling, aangevuld met een voetreflexologie voetmassage of een rugmassage. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met verschillende etherische oliën die zeer ondersteunend en verlichtend werken bij een winterpressie. We gebruiken Lavendel Mandarijn, Grapefruit en YlangYlang, Tijdens de Anti Winterblues Treatment maak je een heerlijk ontspannen geurenreis met als eindbestemming een zalig gevoel vreugde en energie! De winterbehandeling bestaat uit:

  • Een heerlijke massage van de voeten/onderbenen of een rugmassage.
  • Een ontspannende gezichtsbehandeling.
  • Een heerlijke massage van nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofdhuid.
  • Tijdens deze behandeling wordt veel gebruikt gemaakt van aromatherapie. De etherische oliën worden toegevoegd aan de producten waarmee we werken.

herfstbehandeling hengelo

Deze winterbehandeling ook als Duo-behandeling geboekt worden! 

Duur: 75 minuten
Kosten: 75 euro