Anti Winterblues Treatment

Winterdepressie wordt ook wel winterdip of winterblues genoemd. Zo’n 500.000 Nederlanders krijgen er jaarlijks mee te maken. Meestal begint de winterblues zodra de blaadjes van de bomen vallen. Je voelt je moe, je weerstand daalt en je hebt last van somberheidsklachten. Zó vervelend! Zodra de Lente begint, knap je weer op. Maar wat duurt die winter toch lang… Heb jij last van een winterdip en kun je wel een oppepper gebruiken? Probeer dan eens de heerlijk verkwikkende en ondersteunende Anti Winterblues Treatment, een heerlijke winterbehandeling van Salon Skin Glow Hengelo.

De kracht van essentiële oliën
De behandeling is een combinatie van een relaxte gezichtsbehandeling, aangevuld met een voetreflexologie voetmassage of een rugmassage. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met verschillende etherische oliën die zeer ondersteunend en verlichtend werken bij een winterpressie. Tijdens de Anti Winterblues Treatment maak je een heerlijk ontspannen geurenreis met als eindbestemming een zalig gevoel vreugde en energie! De winterbehandeling bestaat uit:

  • De behandeling begint met een heerlijke massage van de voeten/onderbenen of een rugmassage. Hierbij wordt de kracht van Lavendel en Mandarijn toegevoegd.
  • Na de massage beginnen we met de ontspannende gezichtsbehandeling. Een oppervlaktereiniging waarbij de essentiële olie van Grapefruit wordt gebruikt. Grapefruit is een echte feel good geur en staat bekend om haar anti depressieve eigenschappen.
  • Scrub- en stoombehandeling waarbij de kracht wordt ingezet van Mandarijn. Mandarijn-olie pept op en geeft energie.
  • Een heerlijke massage van nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofdhuid. Aan de massage-olie is lavendel toegevoegd. Lavandel ontspant lichaam en geest en werkt zeer krachtig tegen somberheidsklachten en angst. Deze massage vindt plaats onder de infraroodlamp.
  • Een verzorgend masker waaraan de essentiële olie van Ylang-ylang is toegevoegd. Heerlijk ontspannend!
  • Nadat het masker is verwijderd, wordt de huid verzorgd met een dag-of nachtcrème en een oogcrème.

herfstbehandeling hengelo

Deze winterbehandeling ook als Duo-behandeling geboekt worden! 

Duur: 75 minuten
Kosten: 75 euro