Ontdek de heerlijk ontspannende en helende werking van warme stenen op de huid met de Hot Stone Massage van Salon Skin Glow. Wil je op en top tot rust komen dan zal deze heilzame massage je veel voldoening geven. Tijdens de behandeling zul je tot een diepe ontspanning komen en na afloop ben je volledig opgeladen. Dit zalige gevoel zul je nog dagenlang merken in zowel je lichaam als geest.

Basaltstenen
De basaltstenen die worden gebruikt tijdens de hot stone massage zijn zeer harde en ijzerhoudende vulkanische stenen met een hoge dichtheid. Ze kunnen daarom lang warmte vasthouden. In een pan met water worden ze opgewarmd tot ze een temperatuur bereikt hebben van ongeveer 45 graden. Wanneer de stenen met de huid in aanraking komen, zal deze warmte tot diep in het huid doordringen. Dit geeft een fantastisch gevoel van warmte en geborgenheid.

Kleding tijdens Hot Stone Massage
Voor deze massage is het geen probleem als je je ondergoed aanhoudt. Wanneer de rug gemasseerd wordt, wordt de bh aan de achterkant opengemaakt en na de massage weer vast. Je mag de bh ook afdoen, maar doe vooral waar jij je prettig bij voelt.

Massage Cadeaubon
De Hot Stone Massage van Salon Skin Glow is niet alleen heerlijk voor jezelf maar ook ideaal als origineel cadeau aan een geliefde. Vind je het leuk om iemand ze massage te schenken, klik dan hier.

Deze massage kan ook geboekt worden als duo-behandeling.

45 minuten | 45,50 (Achterkant lichaam)
60 minuten | 61,00 (Achterkant lichaam + Gezicht en Hoofdhuid)

hot stones hengelo