Blend New DayJe kunt wel van alles op je gezicht smeren maar het zal geen verrassing voor je zijn dat ook een goede gezondheid van ons lichaam bijdraagt aan een mooie huid. Bij Blend New Day in het Overijsselse Haaksbergen hebben ze dat goed begrepen. Het familiebedrijf richt zich op uber verse en mega gezonde slow juices én op voedingssupplementen voor de verzorging van lichaam en huid. Je vindt alle producten van Blend New Day bij ons in de online shop.

Weg met die afvalstoffen
Misschien wel het allerbekendste product van Blend New Day is de 9-daagse sappenkuur die een reinigende werking op het lichaam heeft. Je krijgt hierbij een uitgebreid pakket thuisgestuurd met ingevroren sappen, wat soepjes, een boodschappenlijst en een receptenboek. Na de 9 daagse kuur voel je je als herboren én ben je ook nog eens wat kilo’s kwijt. Wat wil je nog meer? Je bestelt de kuur bij ons in de online shop en de sappen worden ingevroren bij jou thuisbezorgd.

Lekker zoet
Ben jij geen fan van groentesappen maar hou je meer wat lekker zoet? Dan is de Balans Box Sweet jouw ding. In deze box zitten sappen voor ongeveer 5 balansdagen. Dat zijn dagen waarop je even pas op de plaats wil maken en niet wil snaaien. De sappen in deze box zijn heerlijk zoet. Je bestelt de Balans Sweet Box bij ons in deze online shop en de sappen worden ingevroren bij jou thuisbezorgd.

Voedingssupplementen, voor lichaam en huid
Blend New Day heeft een paar geweldige voedingssupplementen ontwikkeld die een bijzonder mooi effect op onze huid hebben. Een prachtig voorbeeld zijn de chlorella-capsules My Daily Detox met 100% zuivere chlorella. Wij adviseren deze supplementen bij de bindweefselmassagekuur vanwege de krachtige ontgiftende werking van chlorella. Shop alle  supplementen van Blend New Day bij ons in de winkel of in onze online shop.