Ben je toe aan een heerlijk relaxmoment of heb je behoefte aan een opkikker om er weer met een fris gemoed tegenaan te kunnen? Bij Skin Glow Massagesalon Ontspanningsmassage Hengelo ben je aan het juiste adres voor een fantastische massage in Hengelo. Bekijk het aanbod met verschillende massages, voor zowel ontspannende als verkwikkende doeleinden, en kies een massage die bij jou past of waar jij nu behoefte aan hebt.

Het massage-aanbod | Ontspanningsmassage Hengelo

Shiatsu Stoelmassage
De Shiatsu Stoelmassage is een fantastische behandeling ter voorkoming en behandeling van werk gerelateerde en stress-klachten. Deze massage is bovendien zeer verkwikkend en geeft je een boost van energie. De massage wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontworpen stoel. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Stoel Ontspanningsmassage Hengelo van Salon Skin Glow.

Hot Stone Massage 
Tijdens de Hot Stone Massage van Skin Glow Massagesalon Hengelo word je gemasseerd met duizenden jaren oude, warme basaltstenen. Dit geeft zo’n heerlijk gevoel van diepe ontspanning. Voor liefhebbers van zeer ontspannende massages is deze behandeling daarom zeer aan te raden.  De stenen worden vooraf opgewarmd in een afgesloten pan tot ze een warmte hebben van circa 45 graden. Tijdens de behandeling kunnen de stenen eventueel nog verder (naar wens) opgewarmd worden. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Hot Stone Ontspanningsmassage Hengelo van Salon Skin Glow

Voetreflexologie Voetmassage
Het gevoel alsof je op wolkjes loopt is het effect van deze bijzondere massage, die afkomstig is uit de leer van de Voetreflexologie. Voetreflexologie is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Door verschillende massagetechnieken uit deze leer toe te passen, komen niet alleen de voeten, maar het hele lichaam én de geest tot rust. Het is een heerlijke massage, die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Voetreflexologie Voet Ontspanningsmassage Hengelo van Salon Skin Glow.

luxe ontspanningsmassage hengeloBeauty Hammam
De Beauty Hammam is een wellnessarrangement dat geïnspireerd is op de echte Hammam. Maar dan gewoon bij mij in de schoonheidssalon! Het is een geweldige behandeling waarbij de rug en het gezicht uitgebreid gescrubd, gestoomd en gemasseerd worden met heerlijk geurende saunakruidenolie. Het is een fantastische behandeling om te ondergaan maar zeker ook om weg te geven als origineel cadeau! Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Beauty Hammam Wellness Ontspanningsmassage Hengelo van Salon Skin Glow.

Oliemassage
De oliemassage is een ontspanningsmassage die wordt uitgevoerd met opgewarmde massageolie, waar eventueel essentiële oliën aan worden toegevoegd. De oliemassage van Salon Skin Glow is te boeken in twee varianten; Back Relax, Deep Relax en Face Relax. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Olie Ontspanningsmassage Hengelo van Salon Skin Glow

Zwangerschap Wellness Arrangement
Een zwangere vrouw verdient het om in de watten gelegd te worden. Dit heerlijke verwenarrangement is speciaal voor zwangere dames. Deze behandeling bestaat uit een heerlijk voetenbubbelbad, een verkwikkende hoofd- nek- en schoudermassage, een gezichtsbehandeling en een uitgebreide voetenmassage. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over dit Zwangerschap Wellness Arrangement in Hengelo van Salon Skin Glow.

vriendinnenbehandelingLuxe Vriendinnen-arrangement
Samen met je beste vriendin genieten van een zeer ontspannen en uitgebreide behandeling doe je het allerbest met het Luxe Vriendinnen-arrangement van Skin Glow Massagesalon Hengelo. Met maar liefst 3 verschillende massages en een heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling, komen jullie samen helemaal tot rust. Natuurlijk is deze behandeling niet alleen voor vriendinnen bedoeld maar mag je ook gerust met iemand ander komen die belangrijk voor je is. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over deze luxe duo-behandeling in Hengelo van Salon Skin Glow.