LoLord & Berry Mascara rd & Berry is een heel bijzonder make-upmerk. Het merk biedt alles wat je nodig hebt om je op en top te voelen. Het Milaanse merk is gericht op fashionista’s die niet alleen een egale huid en een perfecte oog- en/of liplook willen creëren. Nee, deze vrouw wil ook dat haar huid verzorgd wordt en kan blijven ademen. En dit met producten die cruelty free en vriendelijk voor de natuur zijn. Lord & Berry richt zich op de bewuste vrouw.

De producten zijn te vinden bij ons in de winkel in Hengelo of in onze online shop.

Ogen en Lippen
Het merk Lord & Berry richt zich vooral op ogen en lippen en komt voortdurend met nieuwe producten op de markt om de vrouw een nog sensationeler uitstraling te geven. De vele lipsticks en lippotloden zijn een droom voor veel vrouwen. Ze zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Kissable lips die eeuwig gezoend kunnen worden. Maar ook sensueel en fashionable opgemaakte ogen die niet uitlopen na een kantoordag, of een nacht stappen.

Oogpotloden in overvloed
Wil je een gemakkelijk uitveegbare oogpotlood voor een smokey look? Of mag de eyeliner onder geen enkel beding uitlopen? Mag het een gekleurd lijntje zijn of het liefst zo zwart als maar kan? Lord & Berry biedt ruime keuze in eyeliners en potloden. So eat your heart out.

Verzorging en egalisatie gaan hand in hand
Natuurlijk willen we allemaal een mooie, egale huid. Maar zitten we te wachten op pukkeltjes doordat de huid continu verstopt is en niet kan ademen? De foundations van Lord & Berry brengen verzorging en een perfect geëgaliseerde huid samen in één product. Neem als voorbeeld de Lord & Berry Perfect Skin Stick Foundation. Deze handige stick zit boordevol hyaluronzuur waardoor droogtelijntjes geen krijgen. Je huid blijft de hele dag gehydrateerd en voelt zijdezacht aan.