BOOST COLLAGEEN EN ELASTINE MET MICRONEEDLING
Microneedling is een zeer effectieve behandeling bij de aanpak van fijne lijntjes, littekentjes, pigmentvlekjes, een verslapte huid of een onregelmatige huidstructuur. De dermapen maakt op gecontroleerde wijze kleine kanaaltjes in de huid. Waardoor er een helend proces in gang wordt gezet. De huid vernieuwt zichzelf sneller en maakt in razend tempo nieuwe collageen en elastine aan. De kanaaltjes zijn met het blote oog niet waar te nemen. Tijdens de microneedling behandeling wordt gewerkt met zeer hoogwaardige hyaluronzuur, dat direct in de huid wordt getransporteerd. Na een kuur van meerdere behandelingen is de huid steviger, egaler, gladder, frisser en voller.

INTAKE
Voorafgaand aan de behandeling vindt eerst een intake-gesprek plaats. Daarin bekijken we de huid en nemen we een vragenlijst door. We informeren je duidelijk over het verloop van de behandeling en de nazorg die je zelf thuis toepast. Ook  vragen we je een toestemmingsformulier te ondertekenen.

DE BEHANDELING
Tijdens de behandeling wordt eerst de huid goed gereinigd en licht gepeeld. Daarna wordt het hyaluronzuur aangebracht op de huid en gaan we met de dermapen behandelen. De behandeling kan gevoelig zijn en de huid zal rood/roze kleuren. Na de dermapen-behandeling wordt de huid verkoeld met een masker. De behandeling eindigt met het aanbrengen van een serum en een dagcrème met SPF50+.

NAZORG
Na de treatment begint het herstelproces. Direct na de behandeling is de huid nog rood en misschien iets gezwollen. De huid tintelt en voelt warm aan. Deze verschijnselen zijn normaal en kunnen een dag blijven aanhouden. Na verloop van tijd zal de huid gaan schilferen. Tot 24 uur na de behandeling mag er geen make up worden gebruikt. Vitamine A of C crème, scrubs of producten met fruitzuren (glycol-, melk, salicylzuur etc.)
zijn ABSOLUUT niet geschikt direct na een mircroneedling behandeling. Het gebruik hiervan mag je 3 dagen na de behandeling weer oppakken. De verdere nazorg wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek.

KUUR
Om maximaal resultaat te behalen wordt een kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeraden. Een losse behandeling is natuurlijk ook erg mooi, maar het effect wordt doorgaans behaald wanneer de behandeling wordt herhaald.

KOSTEN
Microneedling Behandeling 104,50