Heerlijk in een diepe slaap vallen en ‘s ochtends fris en uitgerust wakker worden; na de Sleeping Beauty Treatment van Salon Skin Glow Hengelo is de kans heel groot dat jou dit overkomt! Deze ontspanningsbehandeling is speciaal voor slechte slapers of mensen die moeilijk in slaap komen. Door een samenspel van ontspanningsmassage en etherische oliën wordt een zalig gevoel van diepe ontspanning gecreëerd. Boek daarom deze mooie behandeling aan het eind van de middag, zodat jij daarna lekker in de ontspanningsmodus kunt blijven en daarna op tijd je bed in kunt duiken.

De kracht van essentiële oliën
De behandeling is een combinatie van een relaxte gezichtsbehandeling, aangevuld met een voetreflexologie voetmassage. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met verschillende etherische oliën die een enorm ontspannende werking hebben en bovenal slaap bevorderen. De behandeling bestaat uit:

  • Oppervlaktereiniging waarbij de essentiële olie van Petitgrain wordt gebruikt. Deze heerlijke bloesemgeur werkt ontspannend en kalmerend en brengt jou helemaal in de mood van deze behandeling
  • Scrub- en stoombehandeling waarbij de kracht wordt ingezet van Steranijs. Deze geur doet je denken aan drop en heeft een zeer bevorderende werking op een goede nachtrust.
  • Een heerlijke massage van nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofdhuid. Aan de massage-olie is Benzoe toegevoegd. Benzoe ruikt zoet, als vanille, en is uitstekend in staat om zelfs de grootste heethoofden kalm te krijgen. Deze massage vindt plaats onder de infraroodlamp.
  • Een verzorgend masker waaraan de essentiële olie van Lavandin is toegevoegd. Deze geur doet je denken aan lavendel, maar is net even wat anders, al werkt de olie minstens zo ontspannend!
  • Tijdens het masker worden de voeten en onderbenen behandeld en gemasseerd met Rozemarijn-olie (voor een heerlijke doorbloeding in de voeten). Tijdens de massage maak ik gebruik van drukpunten uit de leer van de Voetreflexologie.
  • Nadat het masker is verwijderd, wordt de huid verzorgd met een dag-of nachtcrème en een oogcrème.

herfstbehandeling hengeloDeze ontspanningsbehandeling kan ook als Duo-behandeling geboekt worden! 

75 minuten | 75 euro