De Carbon Dioxide Treatment geeft niet alleen prachtig resultaat aan de huid maar is ook een heerlijke behandeling om te ondergaan. Bij deze behandeling wordt carbondioxidegas in de huid gesluisd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de huid krijgt een frisse uitstraling, wordt intens gekalmeerd en diep gehydrateerd.

Het Bohr effect
Door het samenvoegen van carboxigel en een met zuren behandeld activerend sheetmasker wordt er een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt. Het zogenaamde Bohr effect. Hierbij wordt zuurstof in de huid gesluisd. Het is een super veilige methode die erg prettig is om te ondergaan en een heel mooi verfrissend effect geeft aan de huid. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Verloop van de behandeling
De huid wordt eerst gereinigd en geëxfolieerd met milde enzymen. Met een penseel wordt gelijkmatig een deel van de carboxigel op het gezicht aangebracht. Daarna wordt een activerend sheetmasker op de huid gelegd en goed aangeduwd, waarna gelijk het Bohr effect optreedt. De combinatie van de twee componenten veroorzaakt een bubbelend en schuimend gevoel. Hierna wordt de rest van het carboxigel aangebracht. Om maximaal effect te behalen heeft het masker een relatief lange inwerktijd nodig (25 tot 30 minuten). Tijdens de inwerktijd worden hals, nek, schouders en hoofdhuid gemasseerd.

Kosten
72,00 | 45 minuten
Geschikt voor alle huidtypes.

Carbon Oxide Treatment Hengelo