Voor alle ontharingsbehandelingen wordt er bij Salon Skin Glow gewerkt met het topmerk Depilève. Depilève is op gebied van harsbehandelingen het beste merk dat is salons wordt gebruikt. Zelfs de gevoelige huid kan onthaard worden, eveneens als de huid met een colofonium allergie (pleisterallergie).

Met de volgende soorten hars wordt er bij Salon Skin Glow gewerkt:

  • Pearl Rosin (een parelkleurige hars voor het verwijderen van gezichtsbeharing)
  • Rosa Hars (een zeer zachte, roze-kleurige hars voor het verwijderen van lichaamshaar. Deze wordt gebruikt voor de zeer gevoelige huid)
  • Aloe Vera Hars (een zachtgroene hars voor het verwijderen van lichaamshaar, voor alle huidtypes)
  • Cristal Marine Hars (Een blauwe hars, voor zowel lichaam als gezicht, zonder colofonium, dus geschikt voor huiden met een pleisterallergie)

Ingegroeide haartjes
Mensen die snel last hebben van ingegroeide haartjes hebben baat bij Folisan, een middel dat de huid op milde wijze exfolieert waardoor haartjes niet onder het huidoppervlak blijven steken. Folisan wordt na de behandeling aangebracht op de huid (indien nodig). Daarnaast is Folisan ook te koop in de salon in kleine rollerflesjes van 10 ml.

Voor en na-behandeling
De huid wordt zowel voor het ontharen als erna behandeld met Depilève-producten die zijn samengesteld met kalmerende ingrediënten. Dit om de kans op een vervelende reactie zo klein mogelijk te maken. Producten die hiervoor gebruikt worden zijn Vitalderm Ph-cream, Hydro Azuleen Oil, Calendula Milk en Pre Base Gel.