Bij een bindweefselmassage wordt de huid zeer intensief en diep gemasseerd. Het doel van de massage is het verbeteren van de algehele huidconditie. Door de doorbloeding in het bindweefsel zodanig te stimuleren en verklevingen in de huid los te masseren, kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Resultaten van de bindweefselmassage
– De huid wordt gelift
– De huid wordt verstevigd
– De huid wordt beter doorbloed en krijgt daardoor een prachtige teint
– De huid wordt egaler
– De huid krijgt een verbeterde textuur
– Lijntjes en rimpeltjes worden verzacht
– De huid zal beter werkstoffen kunnen opnemen

Wanneer wordt de bindweefselmassage afgeraden?
– Tijdens zwangerschap
– Bij koorts
– Bij hemofilie
– Bij algehele malaise
– Bij kwaadaardige tumoren
– Bij chronisch eczeem
– Bij hartklachten
– Bij bloeddrukproblemen

Bindweefselmassages zijn geen ontspanningsmassages. Na de eerste behandeling ervaren veel mensen een beurs gevoel. De massage kan (zeker in het begin van de kuur) wat vlekjes in het gezicht veroorzaken. Dit is per persoon verschillend. Houd hier rekening mee.

Bindweefselmassage Kuur 
Een kuur van 6 behandelingen, in 6 weken tijd, geeft langdurig resultaat. Een losse bindweefselmassage (inclusief verzorgende oogcrème, dag/nachtcrème) kost 38,50. Na 6 massages kun je het resultaat vasthouden door de massage eens in de 4-6 weken te herhalen. Bij Salon Skin Glow worden ook complete behandelingen aangeboden waar de bindweefselmassage inbegrepen is:

Alpha H Skin Fitness | 55 min | 57,50
Heerlijke basis gezichtsbehandeling (inclusief een bindweefselmassage), uitgevoerd met producten van het huidverbeterende merk Alpha H.

Alpha H Skin Fitness Complete | 85 min | 87,50
Heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling (inclusief een bindweefselmassage), uitgevoerd met producten van het huidverbeterende merk Alpha H. In deze behandeling zit tevens een heerlijke ontspanningsmassage van gezicht, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid.

Zijn er extra’s die je bij zou willen boeken, zoals wenkbrauwen verven/epileren? Bekijk hier de prijzen.

Bindweefselmassage hengelo