Voor de extreem gevoelige huid zetten wij de ultra kalmerende producten in van het topmerk Dermalogica. Het merk heeft een aparte huidverzorgingslijn ontwikkeld, genaamd UltraCalming™. De producten uit deze bijzondere lijn zijn speciaal ontwikkeld voor een zeer gevoelige en/of geïrriteerde huid. Alle producten zijn verrijkt met ingrediënten die de huid kalmeren, roodheid tegengaan en prikkeling verminderen. Daarnaast helpen de producten gevoeligheid in de toekomst te voorkomen, door irritaties bij de bron aan te pakken en de huidbarrière te versterken.

  • Niet geparfumeerd
  • Alcoholvrij
  • Niet op dieren getest
  • Vrij synthetische geur- en kleurstoffen
  • Zonder parabenen

UltraCalming™ 30 | 47,50 euro 
De UltraCalming™ 30 is een hoogwaardige gezichtsbehandeling van een halfuur. Tijdens deze behandeling kiezen we samen met jou één focuspunt. Bijvoorbeeld een dieptereiniging door middel van onzuiverheden verwijderen of een verwenmoment door middel een heerlijke ontspanningsmassage van gezicht- en/of hoofdhuid. De behandeling begint altijd met een dubbele reiniging en eindigt met Dermalogica Dermal Layering (lotion, serum, oogcrème, dagcrème en spf (uv-filter).

UltraCalming™ 60 | 94,50 euro
De UltraCalming™ 60 is een hoogwaardige en heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling van een uur. Wij werken hier met de volledige UltraCalming-lijn van Dermalogica. De behandeling begint altijd met een dubbele reiniging. Daarna worden onzuiverheden verwijderd. Wij brengen jou hierna tot een diepe ontspanning met een kalmerende massage van gezicht, nek, decolleté, schouders en (indien gewenst) de hoofdhuid. Vervolgens gaan wij aan de slag met kalmerende werkstoffen. Hierbij brengen we een hoogwaardig serum en masker aan. Met onze bt-micro®(ultrasone geluidsgolven) zorgen wij voor een optimale productpenetratie. Dit is volledig pijnloos. De behandeling wordt afgesloten met Dermalogica Dermal Layering (lotion, serum, oogcrème, dagcrème en spf (uv-filter). 

Extra’s
Eventuele extra’s als epileren, harsen of verven kunnen bijgeboekt worden. Bekijk deze behandelingen hier.

Gezichtsbehandeling gevoelige huid Hengelo