Het merk Lash Extend biedt het allerbeste en de hoogst haalbare kwaliteit voor jouw wimpers. Of het nu gaat om de wimperextensions, de producten voor wimperlift, of de producten ter verzorging van je (kunst)wimpers; Lash Extend biedt het hoogst haalbare.

Lash Extend Verzorgingsproducten en oogmake-up speciaal voor dragers van wimperextensions
Speciaal voor dragers van wimperextensions heeft Lash Extend een paar prachtige oogmake-upproducten ontwikkeld. Deze bijzonder producten zijn vrij van olie. Waardoor je niet hoeft te vrezen dat je wimperlijm op den duur zal loslaten. Twee hardlopers zijn de Lash Extrend Mascara en Eyeliner. De producten zijn gemakkelijk te verwijderen met water.

Reiningsproducten ter versterking en verzorging van je wimpers en wimperextensions
Ook bijzonder aangenaam zijn de reinigingsproducten van Lash Extend. Deze reinigen én verzorgen je wimpers en wimpersextensions intensief maar zeer mild. Neem bijvoorbeeld de uiterst zachte Lash Cleansing Drops van Lash Extend, waarmee je zonder moeite en zonder een prikkend gevoel je wimpers super schoon krijgt, zonder ze te beschadigen. Een aanrader. Je vindt alle producten bij ons in de winkel en in onze online shop.

Het legendarische wimpergroeiserum
Wil je langere, vollere, donkere en zelf extra (natuurlijke) wimpers erbij? Het Wimpergroeiserum is voor iedereen die meer wil halen uit zijn of haar wimpers. Zelfs dragers van wimperextensions zijn gebaat bij dit bijzondere serum. Doordat er meer nieuwe haartjes bijgroeien kan de set met wimpers steeds voller gezet worden. Het serum met haargroei-stimulerende ingrediënten biedt al na 6 weken gebruiken resultaat.

wimperextensions hengeloDe allerbeste wimperextensions
Bij Salon Skin Glow kun je terecht voor de wimperverlengende behandelingen van Lash Extend. De wimperextensions, de lijm en alle andere benodigdheden die het merk biedt zijn van de allerbeste kwaliteit. De producten irriteren niet. De wimpers blijven heel lang en mooi zitten. De verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je alles uit je (kunst)wimpers haalt. Lees hier alles over de behandeling Wimperextensions.

Wimperpermanent
Ben jij geen fan van kunstwimpers maar wil je wel iets extra’s dan zijn de wimperliftbehandelingen van Lash Extend zeer aan te raden. De lift biedt een uitstekend resultaat. De krul blijft zeker 6 weken heel mooi te zien. Ben jij geïnteresseerd? Leer hier alles over onze Lash Lift Treatment.