Stap voor stap de perfecte manicure!
Wij bij Skin Glow zijn dol op de producten van Nailberry! Niet alleen vanwege de extreem hoge kwaliteit, maar ook omdat Nailberry 100% natuurlijk, vegan en halal is. Hoe bijzonder is dat? De slogan van Nailberry is daarom ook niet voor niets: Color Your Nails Healthy! In deze tutorial vertellen we je hoe je de perfecte manicure bij je zelf doet. Alle producten zijn te koop in onze winkel en bij ons in de webshop.

Nailberry Hengelo

Nailberry hengeloStap 1. Verzorging van de nagelriemen
De perfecte manicure start met het verzorgen van de nagelriemen. Neem een kleine hoeveelheid Nailberry 100% natuurlijke Cuticle Cream uit het potje en wrijf hiermee de nagelriemen in.

Laat de crème even intrekken. Je hebt nu mooi even de tijd om je nagels model te vijlen. Deze heerlijke Cuticle Cream is verrijkt met rozen-, jojoba- en marulaolie. En hoogwaardige sheabutter! Bekijk ‘m hier in onze shop!

Nailberry HengeloStap 2. It’s a crime, to not prime!
Zorg dat je nagels goed ontvet zijn voordat je verder gaat met de tweede stap. Ontvet je nagels eventueel met een beetje nagellakremover. Of was je handen even goed onder de kraan met een beetje water en zeep. Breng 1 laagje base coat aan op de nagelplaat. Alle base coats van Nailberry zijn extreem verzorgend, zuurstofdoorlatend en super zacht voor de natuurlijke nagels. Laat de base coat kort drogen. Bekijk ‘m hier in onze webshop!

Nailberry HengeloStap 3. Versnel het droogproces!
Zorg dat de laagjes lekker snel drogen met behulp van Nailberry Dry & Dash. Druppel heel eenvoudig een klein beetje Dry & Dash op je nagelplaat na ieder laagje lak. En ga vervolgens meteen door met het volgende laagje lak. Het product zorgt er simpelweg voor dat de nagellak veel sneller uithardt. En ook dit product van Nailberry is uiteraard volledig natuurlijk. Shop ‘m hier!

Nailberry HengeloStap 4. Kleur bekennen!
Tijd voor kleur. Welke prachtige kleur kies jij? Nailberry staat bekend om de prachtige en intense kleurlakjes. Van diep rood tot zacht nude. Van zuurstokroze tot levendig perzik. Zoveel mensen, zoveel wensen. Breng altijd twee lakjes kleurlak aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je precies de kleur zoals op het potje krijgt. Zorg ook hierbij dat de lak sneller droogt met de Dash & Dry. Bekijk hier alle kleurtjes die wij in ons ruime assortiment hebben!

Nailberry HengeloStap 5. Over the top!
Je hebt veel langer plezier van je manicure wanneer je afsluit met een goede top coat. De Fast Dry Gloss van Nailberry droogt niet alleen snel maar zorgt er ook voor dat de kleur van je kleurlak nog intenser wordt. En die glans, wauw! Breng eventueel later op de dag nog een laagje Fast Dry Gloss aan voor een langere houdbaarheid. Heb je haast? Druppel ook nu weer met de Dash & Dry! Bekijk ‘m hier in onze webshop.

Nailberry online kopen