voetreflexologie hengeloHeb je een belangrijke presentatie, een sollicitatiegesprek, moet je afrijden of heb je iets anders heel belangrijks te doen waarop je je goed wil voorbereiden? De Focus & Perform Treatment van Salon Skin Glow ontspant lichaam en geest, bevordert je concentratie- en prestatievermogen en geeft energie. Zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen tijdens dit belangrijke moment. De behandeling bestaat uit een combinatie van een ontspannende gezichtsbehandeling en voetreflexmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van de etherische oliën van het topmerk Chi.

De behandeling bestaat uit:

  • Oppervlaktereiniging van het gezicht waarbij de essentiële olie van Bulgaarse Lavendel wordt gebruikt. Deze veelzijdige olie heeft een algeheel ontspannende uitwerking op zowel lichaam als geen, gaat angst tegen en maakt zelfverzekerd.
  • Scrub- en stoombehandeling waarbij de kracht wordt ingezet van Ylang ylang, de olie die het gevoel van vertrouwen geeft.
  • Een heerlijke massage van nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofdhuid. Aan de massage-olie is Sinaasappelolie toegevoegd. Sinaasappel geeft energie en verkwikt de geest. Daarnaast maakt de geur van sinaasappel je lekker rustig. Deze massage vindt plaats onder de infraroodlamp.
  • Een verzorgend masker waaraan de essentiële olie van Ylang ylang is toegevoegd.
  • Tijdens het masker worden de voeten en onderbenen behandeld en gemasseerd met een mengsel een massage-olie waaraan Bulgaarse Lavendel en Sinaasappel zijn toegevoegd. Tijdens de massage maak ik ook gebruik van verschillende drukpunten uit de leer van de Voetreflexologie
  • Nadat het masker is verwijderd, wordt de huid verzorgd met een dag-of nachtcrème en een oogcrème.

75 minuten | 75 euro