De Nano Hydra Intense is een intensieve behandeling waarbij de nadruk ligt op het diep hydrateren van de huid. Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van:

  • Cupping Bindweefselmassage
  • Nano Needling

Deze behandeling is in de zomerperiode perfect in te zetten als onderhoudsbehandeling van onze standaard Microneedling Treatment. Je mag na de Nano Hydra Intense (mits beschermd met een uv-filter spf50) meteen in de zon en ook daarna op vakantie. De huid wordt namelijk diep gehydrateerd maar niet beschadigd. Maar ook in de winter is deze behandeling de perfecte uitkomst voor een huid die behoefte heeft aan hydratatie.

Verloop van de behandeling
De Nano Hydra Intense start met een reiniging en een milde exfoliatie (peeling) aangepast op het huidtype. Daarna start de cuppingmassage, waardoor de doorbloeding een enorme boost krijgt en daardoor extra ontvankelijk is voor werkstoffenopname. De massage zorgt tevens voor een detox van de huid. De huid zal iets gaan gloeien en roze kleuren. Dit is een normale reactie. De massage wordt uitgevoerd met een krachtig cupping-vacuüm-apparaat, waardoor de diepere huidlagen en met name het bindweefsel wordt gestimuleerd.

Na de bindweefselmassage is de huid mooi doorbloed en voorbereid op de volgende stap; de hydratatie. Hierbij wordt gewerkt met een werkstoffencocktail, bestaande uit

  • Hyaluronzuur
  • Ascorbinezuur
  • Niacinamide
  • Collageen

De werkstoffen worden door middel van Nanoneedling in de huid gesluisd. Nanoneedling is een mildere vorm van de traditionele Microneedling. De huid heeft na de Nanoneedling behandeling ongeveer 4 uur hersteltijd nodig en mag (mits goed beschermd) na de behandeling worden blootgesteld aan zonlicht.
Je zult merken dat de huid na de behandeling diep en intens gehydrateerd is en dat de hydratatie lang aanhoudt. Een heel mooi en glowy effect.

Korte hersteltijd
Zoals gezegd heeft deze behandeling een korte hersteltijd. De huid kan door de cupping bindweefselmassage wat vlekkerig worden. Dit komt puur door de sterke doorbloeding. Ook kunnen er (in enkele gevallen) wat blauwe plekjes ontstaan. Deze trekken binnen 1-2 dagen weer weg.

Kosten: 105,50
Duur: 45 minuten