bedrijfsmassage hengeloMotiveer je werknemers en laat je waardering aan hen blijken met een BOOST Bedrijfsmassage. Een verkwikkende massage op de werkplek geeft een enorme BOOST aan:

√ Het concentratievermogen van je werknemers
√ Het energielevel van je werknemers
√ De tevredenheid binnen de organisatie, door gevoel van waardering
√ Vermindering van ziekteverzuim
√ Het gevoel van werknemers om er weer lekker tegenaan te kunnen
√ Vermindering van klachten gerelateerd aan werkhouding
√ Een ontspannen werkhouding

Wat is BOOST Bedrijfsmassage?
BOOST Bedrijfsmassage is een verzameling van massagegrepen onder andere afkomstig uit Indiase hoofdmassage, Shiatsu (stoel)massage, ontspanningsmassage en energiemassage. De BOOST Bedrijfsmassage haalt het beste uit deze massages en heeft een stevig en energiek karakter. Het doel van de massage is de werknemer een boost van ontspanning en energie te geven. Ook worden er grepen uitgevoerd die RSI-klachten voorkomen en verminderen.

De BOOST Bedrijfsmassage wordt uitgevoerd terwijl de persoon die gemasseerd wordt zit op een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel (zorgen wij zelf voor). Kneden, wrijven, strijken, trommelen, wiegen, plukken en stretchen; het komt allemaal aan bod tijdens deze heerlijke massage. De behandeling is vooral gericht op de schouders, bovenrug, nek, schedelrand, hoofdhuid en gedeeltelijk het gezicht. Er komt geen olie te pas aan de behandeling en de kleding blijft aan. De behandelde persoon mag zelf ook aangeven waar meer aandacht aan gegeven mag worden. De hoofdhuidmassage, die doorgaans als zeer prettig wordt ervaren, wordt door dames die veel waarde hechten aan hun kapsel soms minder gewaardeerd. In dat geval wordt er langer aandacht besteed aan de nek en schouderpartij.

bedrijfsmassage hengeloWie zijn wij?
Wij – Leonie Bouwhuis (44) en Inge Beernink (34) uit Hengelo – zijn gepassioneerde en ervaren masseuses. Met ons zelfontwikkelde BOOST Bedrijfsmassage, gestoeld op jarenlange ervaring, reizen wij door Twente en omstreken langs bedrijven en laten wij een oase van rust en energie achter.

Kosten per persoon
20 minuten / 20 euro
30 minuten / 30 euro

Bedrijfsfeest of personeelsuitje (of een evenement voor je klanten!)
120 euro per uur

Prijzen zijn exclusief btw.
Wij rekenen geen reiskosten, als extra service.

Zijn er speciale wensen of vragen, of ben je geïnteresseerd in onze dienst. Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt vandaag nog contact met je opgenomen.

 

© Copyright BOOST Bedrijfsmassage, Leonie Bouwhuis en Inge Beernink