Ben je toe aan een heerlijk relaxmoment of heb je behoefte aan een opkikker om er weer met een fris gemoed tegenaan te kunnen? Bij Skin Glow Massagesalon Hengelo ben je aan het juiste adres voor een fantastische massage in Hengelo. Bekijk het aanbod met verschillende massages, voor zowel ontspannende als verkwikkende doeleinden, en kies een massage die bij jou past of waar jij nu behoefte aan hebt.

Bij Skin Glow Massagesalon Hengelo worden de volgende ontspanningsbehandelingen gegeven. Klik op de links voor een uitgebreide omschrijving van de massage.

massage in hengeloSfeervolle massagesalon
Tijdens alle massagebehandelingen van Skin Glow Massagesalon Hengelo zal de behandelruimte in het teken staan van rust. Het licht is gedimd, kaarsjes branden, er hangt een aangename geur en het vertrek heeft een prettige temperatuur. Natuurlijk speelt er rustgevende muziek, echter, dit kan per massagebehandeling verschillend zijn.

Kleding
Sommige mensen vinden het lastig om bloot te zijn. Ik heb hier uiteraard veel respect voor. Bij sommige massages kun je gewoon je kleding aan laten. Andere massages worden direct op de huid uitgevoerd. De onderbroek blijft aan bij alle massages. De bh mag uit maar dit hoeft niet. Wanneer de rug wordt gemasseerd, doe ik achterkant van de bh los en na de massage zal de bh weer vastgemaakt worden.

Massage Cadeaubon
Wil jij iemand anders verwennen met een heerlijke massage in Hengelo? Schenk deze persoon dan een cadeaubon voor een massage! Je zult hem/haar hier een geweldig plezier mee doen, dat weet ik zeker. De bon wordt mooi ingepakt. Geef je wensen door via deze link.

Duo Massage

Bij Skin Glow Massagesalon Hengelo worden ook duo-massages gegeven. Maar let op, dit geldt niet voor alles massages die geboden worden. Er is een speciale wellness-behandeling samengesteld voor vriendinnen (zie hier). Maar ook sommige andere massages kunnen dubbel geboekt worden. Per massage wordt aangegeven of deze ook geschikt is voor duo-massage.

Wederzijds respect
Ik hecht grote waarde aan wederzijds respect tijdens het uitvoeren van de massagebehandelingen en ik hoop dat je je snel vertrouwd en op je gemak zult voelen bij mij in de salon. Hoewel het geven van een massage een intiem gebeuren is, wil ik benadrukken dat de massages bij Skin Glow Massagesalon Hengelo niets te maken hebben met erotiek. Vragen en/of opmerkingen over massages van dien aard worden daarom niet op prijs gesteld.

Het massage-aanbod 

Shiatsu Stoelmassage
De Shiatsu Stoelmassage is een fantastische behandeling ter voorkoming en behandeling van werkgerelateerde en stress-klachten. Deze massage is bovendien zeer verkwikkend en geeft je een boost van energie. De massage wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontworpen stoel. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Stoel Massage Hengelo van Salon Skin Glow.

Hot Stone Massage 
Tijdens de Hot Stone Massage van Skin Glow Massagesalon Hengelo word je gemasseerd met duizenden jaren oude, warme basaltstenen. Dit geeft zo’n heerlijk gevoel van diepe ontspanning. Voor liefhebbers van zeer ontspannende massages is deze behandeling daarom zeer aan te raden.  De stenen worden vooraf opgewarmd in een afgesloten pan tot ze een warmte hebben van circa 45 graden. Tijdens de behandeling kunnen de stenen eventueel nog verder (naar wens) opgewarmd worden. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Hot Stone Massage Hengelo van Salon Skin Glow

Voetreflexologie Voetmassage
Het gevoel alsof je op wolkjes loopt is het effect van deze bijzondere massage, die afkomstig is uit de leer van de Voetreflexologie. Voetreflexologie is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Door verschillende massagetechnieken uit deze leer toe te passen, komen niet alleen de voeten, maar het hele lichaam én de geest tot rust. Het is een heerlijke massage, die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Voetreflexologie Voet Massage Hengelo van Salon Skin Glow.

luxe ontspanningsmassage hengeloBeauty Hammam
De Beauty Hammam is een wellnessarrangement dat geïnspireerd is op de echte Hammam. Maar dan gewoon bij mij in de schoonheidssalon! Het is een geweldige behandeling waarbij de rug en het gezicht uitgebreid gescrubd, gestoomd en gemasseerd worden met heerlijk geurende saunakruidenolie. Het is een fantastische behandeling om te ondergaan maar zeker ook om weg te geven als origineel cadeau! Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Beauty Hammam Wellness Massage Hengelo van Salon Skin Glow.

Oliemassage
De oliemassage is een ontspanningsmassage die wordt uitgevoerd met opgewarmde massageolie, waar eventueel essentiële oliën aan worden toegevoegd. De oliemassage van Salon Skin Glow is te boeken in twee varianten; Back Relax, Deep Relax en Face Relax. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over de Olie Massage Hengelo van Salon Skin Glow

Zwangerschap Wellness Arrangement
Een zwangere vrouw verdient het om in de watten gelegd te worden. Dit heerlijke verwenarrangement is speciaal voor zwangere dames. Deze behandeling bestaat uit een heerlijk voetenbubbelbad, een verkwikkende hoofd- nek- en schoudermassage, een gezichtsbehandeling en een uitgebreide voetenmassage. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over dit Zwangerschap Wellness Arrangement in Hengelo van Salon Skin Glow.

vriendinnenbehandelingLuxe Vriendinnen-arrangement
Samen met je beste vriendin genieten van een zeer ontspannen en uitgebreide behandeling doe je het allerbest met het Luxe Vriendinnen-arrangement van Skin Glow Massagesalon Hengelo. Met maar liefst 3 verschillende massages en een heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling, komen jullie samen helemaal tot rust. Natuurlijk is deze behandeling niet alleen voor vriendinnen bedoeld maar mag je ook gerust met iemand ander komen die belangrijk voor je is. Bekijk hier de prijzen en een uitgebreide uitleg over deze luxe duo-behandeling in Hengelo van Salon Skin Glow.