COVID-19 Protocol

WELKOM TERUG!

We hebben er zo naar uit gekeken en nu is het dan eindelijk zo ver. We mogen weer gaan doen wat we het allerleukst vinden; jullie (nog) mooier maken en heerlijk in de watten leggen.

Graag vragen wij nog even jouw aandacht voor het volgende:

– Heb jij corona, twijfel je eraan of je het hebt, of heb jij symptomen van corona (hoezen, niezen, verkoudheid, benauwdheid, koorts of verhoging)? Heb je gezinsleden met corona of symptomen? Of val je in de risicogroep? Dan vragen we jou om dit van te voren aan te geven zodat we de afspraak kunnen verzetten.
– Heb je bij binnenkomst enige twijfel over je temperatuur maar voel je je verder kiplekker en is geen van het bovenstaande van toepassing op jouw situatie? Dan hebben wij voor alle zekerheid een oorthermometer klaarliggen.
– Ook vragen wij jou om precies op tijd te komen. Wij werken op afspraak en willen overlapping van klanten die in de salon/winkel zijn zoveel mogelijk beperken.
– Bij binnenkomst en bij verlaten van de salon vragen wij jou om de handen te wassen. Dit kan zowel met zeep als met desinfecterende gel. Afdrogen kan met papieren handdoekjes. Wij houden waar mogelijk de deuren voor je open.
– Betalen kan via het pinapparaat (bij lage bedragen contactloos) maar wij willen ook gerust een betaalverzoek versturen. Ons pinapparaat wordt na ieder gebruik ontsmet.
– Deurklinken, de behandelkamer en benodigdheden worden na iedere behandeling gereinigd en ontsmet.
– Als je het fijn vindt doen we een mondkapje op tijdens de behandeling.

Verder nog iets héél belangrijks: Geniet van de behandeling en laat je heerlijk door ons vertroetelen. We kijken ernaar uit!