wimperextensions hengelo

Nieuw! Lashextensions

wimperextensions hengeloCreëer een prachtige oogopslag met mooie, volle wimpers die toch natuurlijk lijken. Bij Salon Skin Glow in Hengelo kun je terecht voor one by one wimperextensions van de allerbeste kwaliteit. Wij werken met het merk Lash Extend. Dit A-merk staat bekend om uitstekende en meest natuurlijke resultaten.

De allerbeste kwaliteit
Zoals bekend wordt er bij Salon Skin Glow gewerkt met de allerbeste merken en producten die er verkrijgbaar zijn. Wij gaan voor kwaliteit en nemen uitgebreid de tijd voor jou en jouw wimpers. Onze wimperstyliste Noa kijkt eerst goed naar de wimpers om te bepalen welke extensions ze gaat gebruiken. Er komt veel bij kijken; Welke lengte hebben jouw natuurlijke wimpers? Hoe dik zijn ze en welke krul hebben ze van nature. Natuurlijk luistert Noa goed naar jouw wensen. Ga je voor een natuurlijke look? Of mogen de wimpers gezien worden? Wij hechten grote waarde aan de gezondheid van de natuurlijke wimpers en gebruiken alleen extensions die jouw eigen eigen wimpers kunnen ‘dragen’. Dit is heel belangrijk. Wanneer de extensions te zwaar of te lang zijn voor de natuurlijk wimpers, zal het resultaat veel minder mooi worden en zullen de natuurlijke wimpers verzwakken. Dit willen we natuurlijk te allen tijde voorkomen. Wanneer de eigen wimpers mooi sterk blijven, kunnen ze enkele weken later weer mooi vol bijgevuld worden.

wimperextensions hengelo

De behandeling
Wanneer in samenspraak met jou is bepaald welke extensions Noa gaat zetten en welke look zij gaat creëren, kan de behandeling gestart worden. Noa begint eerst met de bescherming van de onderwimpers. Deze worden bedekt met een pad of tape. Vervolgens worden de bovenwimpers behandeld met een primer voor een goede hechting van de lijm. Tijdens de hele behandeling blijven de ogen gesloten. Eén voor één plakt Noa de extensions op iedere afzonderlijke wimper. Het is een uiterst secuur werkje. We nemen er de tijd voor, dat is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Houd rekening met ongeveer 90 minuten voor een nieuwe set wimpers.

wimperextensions hengeloNazorg
Na de behandeling is het belangrijk om goed voor je wimpers te zorgen. Je krijgt van ons een speciale wimpershampoo mee naar huis waarmee je dagelijks je wimpers reinigt. Met een wimperborsteltje – ook deze krijg je van Salon Skin Glow cadeau – borstel je de wimpers tweemaal daags voorzichtig door. Noa geeft duidelijke uitleg over de verzorging thuis. Let op: tot 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden. Houd hier rekening mee wanneer de afspraak ingepland wordt.

 

Prijzen Wimperextensions Hengelo
Nieuwe set: €89,95 (inclusief verzorgingsproducten)
Opvullen binnen 1 week €20,00
Opvullen tussen 1 – 2 weken €30,00
Opvullen tussen 2 – 3 weken €37,50
Opvullen tussen 3 – 4 weken €42,50
Opvullen tussen 4 – 5 weken €52,50
Na 5 weken wordt een nieuwe set berekend

Verwijderen van de extensions €25,00
I.c.m. het plaatsen van een nieuwe set €20,00