Cleansing Foam | Nouvital Cosmetics

Cleansing Foam Skin Glow Schoonheidssalon HengeloDe producten van het merk Nouvital Cosmetics staan bekend om uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Cleansing Foam

Gecombineerd tot vette huid
Dit schuimende en heerlijk fris ruikende reinigingsproduct is speciaal bestemd voor de gecombineerde of vette huid. (Heb je een gecombineerde huid maar zijn je wangen toch erg droog, kies dan voor de Cleansing Milk van Nouvital. Heb je een extreem vette huid met acne, kies dan de Deep Cleansing Gel van Nouvital.) Doordat de Cleansing Foam een beetje schuimt, voelt je huid na afloop fris en licht tintelend aan.

De Cleansing Foam veroorzaakt een heerlijk tintelend gevoel op de huid

Hoe gebruik je de Cleansing Foam
Je kunt dit product zowel in de ochtend als in de avond gebruiken om je huid mee te reinigen. De Cleansing Foam verwijdert ook prima foundation. Maar als je erg veel maka-up draagt, reinig dan twee keer. Gebruik een dotje ter grote van een hazelnoot en meng dit met een beetje lauw water. Vermijd de oogzone! Ga met roterende bewegingen over je gezicht en hals en je merkt dat het product gaat schuimen en licht gaat tintelen. Na het reinigen spoel je het product af met ruim lauw water of gebruik je een washand. Breng de zuurgraad van de huid weer in balans door na te behandelen met de Aloe Vera Lotion of Azulen Lotion. Je huid is nu klaar voor de volgende stap van je routine (serum, dag- of nachtcrème).

Ben jij benieuwd naar wat de Cleansing Foam voor jouw huid kan betekenen? Je kunt bij Salon Skin Glow proefjes ophalen zodat je de producten rustig thuis uit kunt proberen. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend advies en gratis proefjes.

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo