Een stralende huid in 10 minuten

Wil je een stralende huid maar heb je geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling? Geef jezelf dan een stoombadje met een paar druppeltjes etherische olie. Je huid ziet er binnen een paar minuten weer fris en als herboren uit.

Benodigdhedeneen stralende huid skin glow schoonheidssalon hengelo
– Een gereinigde huid (is zeker een must voor een stralende huid)
– Een kom met 1 liter gekookt water en enkele druppels etherische olie (Te koop bij onder andere De Tuinen)
– Een grote handdoek
– Een gezichtsverstuiver met mineraalwater (Bijvoorbeeld Douglas huismerk of Evian)

Ga met je gezicht boven de kom hangen en sla de handdoek over je hoofd zodat de stoom niet kan ontsnappen. De damp reinigt je poriën en bevrijdt je huid van gifstoffen. Dit heeft een heel mooi verfrissend effect op je teint. De toegevoegde etherische olie brengt je huid in balans. Kies een olie die bij jouw huidtype past. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

Vette huid: Tea Tree en Geranium
Droge huid en gevoelige huid: Kamille en Neroli
Gecombineerde huid: Druivenpitolie
Rijpe huid: Sandelhout en Rozemarijn

Ongeveer 10 minuten stomen is genoeg. Verstuif mineraalwater over je gezicht zodat de poriën sluiten. Dep je huid voorzichtig droog en breng een verzorgende crème aan. Et voila – Een prachtige en stralende huid in een handomdraai!

Over de salon
Salon Skin Glow onderscheidt ten opzichte van andere schoonheidssalons in Hengelo door meer te bieden. Zo biedt de salon meer extra’s tijdens gezichtsbehandelingen en wordt er meer aandacht gegeven aan wellness en ontspanning. Daarnaast wordt er altijd een uitgebreid en voor iedereen toegankelijk huidverzorgingsadvies geboden. In alle gezichtsbehandelingen zit natuurlijk een massage, die met de grootste zorg en liefde wordt uitgevoerd. De kaarsjes branden altijd en er klinkt heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond. Want tijdens de gezichtsbehandelingen draait het om jou. Jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde. Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging!

Lees ook:
De mooie resultaten van een bindweefselmassage
Het Collagen Mask van Nouvital Cosmetics

 

© Copyright Inge Beernink, skin glow schoonheidsspecialiste hengelo