We missen jullie – en ons fijne werk – enorm

En we kijken ernaar uit jullie weer te mogen ontvangen in de salon!

Gratis bezorging in Hengelo
Woon jij in Hengelo? Dan brengen we jouw bestelling gratis bij jou thuis. Dat doen we tijdens de hele lockdown!

10% korting op 3 behandelingen
Is beter voor jezelf zorgen ook één van jouw goede voornemens dit jaar? Start 2021 dan meteen goed, en neem een mini-abonnement op Skin Glow. Kies 3 mooie behandelingen uit ons ruime assortiment en je ontvangt meteen 10% korting. Je rekent de behandelingen in één keer af. De behandelingen worden daarna ingepland op data/tijden naar wens (in 2021). Ook leuk! Schenk één of meerdere behandelingen uit dit pakket aan een geliefde. We pakken dan een mooie cadeaubon voor je in. De bon is te verzilveren in 2021. Wil jij ook 10% korting op 3 behandelingen naar keuze? Deze actie loopt tot 1 februari 2021. Neem gauw contact met ons op! 

Een prachtig lippotlood van Lord&Berry bij iedere bestelling!
Heb jij al eens rondgekeken bij ons in de online winkel? Onze mooie verzorgingsproducten zijn van de allerbeste kwaliteit en doen wat ze beloven. Bestel jij producten bij ons, dan ontvang je tijdens de hele lockdown een prachtig lippotlood van het topmerk Lord&Berry. Dit doorzichtige lippotlood gemaakt van was, werkt als een primer onder je lipstick op lipgloss. Ideaal!

GEBRUIK
Trek een lijntje net rond de lippen en kleur de lippen in met het potlood. Het product geeft geen kleur af. Gebruik daarna je favoriete lipstick of lipgloss.

Inspiratie! 
Maak gebruik van de lockdown, en neem je huid eens goed onder handen. Op Facebook en Instagram plaatsen wij regelmatig informatieve filmpjes over huidverzorging en mooie beauty-producten. Laat je dus inspireren en loop daarnaast geen enkele aanbieding mis.

Beeldbellen – Gratis Consult
Wil jij een persoonlijk advies? Wij staan ook nu voor je klaar. Of je nu een gratis consult wenst door middel van een video call of gewoon via mail of een telefoongesprek. Alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op!