De favoriete huidverzorgingsproducten van Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo

Er wazulen-lotion-nouvitalordt mij vaak gevraagd welke huidverzorgingsproducten van Nouvital ik zelf graag gebruik. Dus bij deze, een lijstje met de 4 favoriete huidverzorgingsproducten van Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo.

Azuleen Lotion
Een heerlijk zachte tonic voor mijn gevoelige huid. Daarnaast heeft de tonic een aangename geur. Wat ik ook heerlijk vind is het lage alcoholpercentage in het product (2%).  Ik gebruik ‘m na het scrubben en reinigen van mijn huid, om mijn huid in balans te brengen voordat ik mijn serum aanbreng.

Scrub Cream Sensitive
Een super zachte scrub met een heel klein korreltje. Heerlijk in gebruik. Mijn tube van 100 ml gaat altijd een halfjaar mee (bij wekelijks gebruik). Hij staat bij mij altijd in de douche zodat ik ‘m zie staan en dus niet vergeet om wekelijks te scrubben. Als je ‘m een beetje mengt met water, heb je maar weinig nodig.

Collagen Mask
Wauw, wat een effect! Echt een van de mooiste huidverzorgingsproducten Fijne lijntjes zijn direct weg en je huid wordt er super gehydrateerd van. Ik vind dit masker echt het mooiste masker in het assortiment van Nouvital. (Samen met de Deep Cleansing Mask maar die is niet voor mijn huidtype bedoeld.)

Eye Contour Cream
Een lekkere volle crème voor het oogcontour. Ik gebruik ‘m alleen als ik ‘m echt nodig heb, bijvoorbeeld na een dag strand. Dan breng ik een dik laagje aan en doe ik er wat hete paraffine over, zodat de crème goed kan intrekken. Het resultaat; fantastisch!

 

Copyright Inge Beernink