Huidverzorgingstip | Reiniging tijdens de winterdag

In de winter is de huid vaak een stuk droger dan in de zomer. Daarom adviseer ik om tijdens de winter een andere dagcrème te gebruiken. Toch zijn er veel dames zo verzot zijn op hun vertrouwde crème, dat zij liever niet (tijdelijk) overstappen op een andere.

Wat je ‘s winters ook kunt doen is een voller reinigingsproduct gebruiken om zo de huid wat soepeler en comfortabeler te houden. Gebruik je bijvoorbeeld een reiniger op waterbasis, kies er dan nu een op oliebasis. Ga bijvoorbeeld van een face wash naar een cleansing milk. Experimenteer en kijk wat goed voelt voor jou.
Schoonheidssalon Skin Glow Hengelo
Wat je ook eens kunt proberen is een andere tonic (tweede stap van de reiniging) te gebruiken tijdens de winterdag. Ontdek hiervoor het alcoholpercentage in het product. Voor een vette huid zit er vaak een alcoholpercentage van 6% in de tonic, voor een gecombineerde huid 4% en voor een droge gevoelige huid vaak 2% of zelfs helemaal geen alcohol. Hoe lager het percentage in alcohol, hoe comfortabeler het product is voor jouw huid.

Copyright Inge Beernink