Acnecare | Nouvital Cosmetics

Acnecare Nouvital Skin Glow schoonheidssalon hengeloHeb jij puistjes die telkens terugkomen of echt last van een acne-huid? De Acnecare van Nouvital Cosmetics is een prachtig product voor mensen met een onzuivere huid. Het product kan in kuurverband worden gebruikt maar is ook geschikt om zo nu en dan een puistje mee te behandelen, zodat deze sneller verdwijnt. De Acnecare bevat een hoge dosis tea tree olie, absorbeert talg en gaat de aanmaak van nieuwe talg tegen.

Acnecare als kuurcrème
Wil je de Acnecare als kuurcrème gebruiken dan is het belangrijk dat je je alleen concentreert op de probleemgebieden. Het product heeft namelijk een zeer sterk uitdrogend effect op een ‘gezonde’ huid. Behandel de probleemgebieden door ze zowel ‘s ochtends als ‘s avonds in te smeren met de Acnecare, natuurlijk is het belangrijk dat de huid eerst goed gereinigd wordt. Na twee weken zie je al duidelijk verbetering. Wanneer de acne is verdwenen, stop je met de kuur. Deze kuurcrème wordt doorgaans niet langer dan enkele maanden gebruikt. Je kunt de Acnecare nog wel gebruiken in noodgevallen (om een puistje mee uit te laten drogen).

“De Acnecare werkt ontstekingsremmend
is antibacterieel”

Acnecare ter behandeling van 1 puistje
Je kunt de Acnecare ook gebruiken om een puistje sneller mee te laten verdwijnen. Zorg dat je huid gereinigd is en wrijf het puistje in met de crème. Doe dat het liefst voordat je gaat slapen. De volgende ochtend is je puistje een stuk minder gezwollen en soms zelfs verdwenen.

Tea Tree-olie
De Acnecare ruikt erg fris en is wit van kleur. Het product heeft een dunne maar wel crèmige textuur en is verrijkt met theeboomolie, beter bekend als Tea Tree-olie. Dit is een werkstof met een hoge ontstekingsremmende en anti-bacteriële werking. Nouvital heeft het product zodanig samengesteld dat de Tea Tree-olie een extra lange werking heeft door deze in te kapselen in cyclodextrine. Een mooie bijkomstigheid van cyclodextrine is dat dit werkstoffencomplex talg absorbeert en de productie van nieuwe talg tegengaat. Hierdoor zul je minder snel last krijgen van mee-eters en ontstekingen.

Nouvital Cosmetics
De Acnecare is een product van het Nederlandse merk Nouvital Cosmetics en is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Heb jij last van acne en wil jij weten of Acnecare voor jou een oplossing biedt? Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees hier meer over: De verzorging van de vette huid.
Of: Deep Cleansing Gel en Lotion.
Of: Deep Cleansing Mask.

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo.