Waarom Salon Skin Glow?

 

Salon Skin Glow onderscheidt ten opzichte van andere schoonheidssalons in Hengelo door MEER te bieden. Zo biedt de salon meer extra’s tijdens gezichtsbehandelingen, wordt er meer aandacht gegeven aan wellness en ontspanning en wordt er altijd een uitgebreid en voor iedereen toegankelijk huidverzorgingsadvies geboden.

Meer Extra’s bij Salon | Skin Glow
Alle gezichtsbehandelingen – zowel de Basics als de Specials – zijn zeer uitgebreid. Zo krijgt iedereen standaard de paraffine oogpakking en wordt de ultrasound bij vrijwel iedere behandeling toegepast. Daarnaast wordt iedere klant na afloop van de behandeling geparfumeerd met een geur naar keuze. Er wordt sinds kort ook aromatherapie in alle behandelingen toegepast. Klanten mogen zelf een etherische olie kiezen welke aan de warme kompressen wordt toegevoegd. Hmm…

“Want jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde.
Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging”

Meer Informatie bij Salon | Skin Glow
Bij Salon | Skin Glow wordt uitgebreid advies gegeven over de verzorging van jouw huid. Daarnaast is er op deze site veel informatie te vinden over huidveDuobehandelingenrzorging. Samen bekijken we tijdens de behandeling welk huidtype je hebt en kun je – indien gewenst – producten voor thuisgebruik aanschaffen die perfect aansluiten op jouw huidbehoefte. Bij Salon | Skin Glow wordt gewerkt met het merk Nouvital Cosmetics. Dit merk biedt uitstekende resultaten en sluit aan op alle huidtypes en ieders wens. Bovendien is het merk zeer betaalbaar.

Meer Wellness bij Salon | Skin Glow
Wellness en ontspanning staan hoog in het vaandel bij Salon | Skin Glow. In alle gezichtsbehandelingen zit natuurlijk een massage, die met de grootste zorg en liefde wordt uitgevoerd. De kaarsjes branden altijd en er klinkt heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond. Want tijdens de gezichtsbehandelingen draait het om jou. Jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde. Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging!
Voor de echte liefhebbers van ontspannerij kunnen alle behandelingen uitgebreid worden met Extra Wellness. De hele behandeling wordt dan een halfuur langer en uitgebreid met een extra lange gezichtsmassage en een super ontspannende hoofdhuidmassage.

Kortom; Meer Kwaliteit bij Salon | Skin Glow
De perfecte balans tussen huidverbetering en wellness is iets waar ik continu naar streef. Salon | Skin Glow biedt een mooie prijs-kwaliteitverhouding. De behandelingen zijn betaalbaar maar kwalitatief hoogwaardig. Het merk waarmee ik werk, biedt uitstekende resultaten maar is voor iedereen toegankelijk. Kortom; Bij Salon | Skin Glow krijg je meer waar je geld.

Copyright Inge Beernink