Nouvital Cosmetics | Aloe Vera Lotion

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Aloe Vera Lotion.

Heerlijke geur
De Aloe Vera Lotion is een heerlijk geurende tonic en wordt gebruikt als tweede stap in de reiniging. Dit product heeft als belangrijke functie de huid te neutraliseren en voor te bereiden op het verzorgen van de huid. Het brengt de huid na het reinigen in balans en zorgt ervoor dat het serum en/of dag/nachtcrème beter wordt opgenomen voor de huid. De lotion is zowel hydraterend als licht antiseptisch en werkt op het basaalcellenlaag zodat het vernieuwingsproces in de huid wordt gestimuleerd.

Deze tonic ruikt echt heerlijk!

Gebruik
Het product mag gebruikt worden voor ieder huidtype en na zowel een reinigingsmelk als een reinigingsfoam. Maar ook na het scrubben of na een maskertje is het heerlijk de huid hiermee na te behandelen. Breng de tonic aan op een wattenschijfje en ga hiermee 1 keer over het gezicht, vermijd de oogzone.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

© Copyright Inge Beernink