Nouvital Cosmetics | Azulen Cleansing Oil en Azulen Lotion

Het merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag wordt uitgelicht is: Azulen Cleansing Oil en Azulen Lotion

azulen-cleansing-oil-nouvitalAzulen Cleansing Oil
De azuleenproducten van Nouvital zijn speciaal ontwikkeld voor zowel de droge huid als de gevoelige huid. De olie en de lotion worden het liefst tezamen gebruikt. De Azulen Cleansing Oil is een hydrofiele olie die de huid op zeer milde maar doeltreffende wijze reinigt. Het product bevat een hoog percentage zonnebloemolie. De huid wordt gekalmeerd en op extreem zachte wijze gedesinfecteerd door azulen en bisabolol. Azuleen wordt gewonnen uit de kamilleplant.

Azulen Lazulen-lotion-nouvitalotion
De Azulen Lotion is een zachte tonic waarmee de reiniging voor een gevoelige en/of droge huid wordt afgesloten. De natuurlijke azuleen uit de kamillebloesem zal de huid doen kalmeren en verfrissen. De huid wordt in balans gebracht en is klaar voor de volgende stap; het verzorgen van de huid.

De producten hebben een zeer kalmerend effect op de huid.

Gebruik
Neem een ruime hoeveelheid Azulen Cleansing Oil en roteer hiermee voorzichtig over het gezicht. Vermijd de ogen. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid lauw water toe en roteer verder. Vervolgens wordt de olie goed afgespoeld met ruim water of een washand.
De reiniging wordt afgesloten met een beetje Azulen Lotion. Pomp een beetje op en wattenschijfje en ga hiermee 1 keer over het gezicht. Vermijd de ogen.
Reinig zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

© Copyright Inge Beernink