Brandnetelthee tegen puistjes

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloVeel mensen weten het niet; het drinken van brandnetelthee heeft een geweldig positief effect op acne of een vette huid met pukkeltjes. Ik vertel het aan al mijn klanten die last hebben van een vette huid en vaak krijg ik later enthousiaste reacties, omdat het echt werkt!

Mineralen
In de brandnetel zit veel zink, fosfor, calcium, ijzer en kalium. Dit zijn stoffen die helpen het bloed te zuiveren. Naast het tegengaan van acne helpen deze stoffen ook goed bij de vermindering van eczeem.

Natuurvoedingswinkel
Kies het liefst voor brandnetelthee van een zo zuiver mogelijke kwaliteit. Je kunt deze daarom beter kopen bij de natuurvoedingswinkel. Zoals De Tuinen. Op internet lees ik ook veel dat mensen zelf brandnetelthee plukken (met handschoenen aan!) en laten drogen. Zij beweren dat zelf geplukte brandnetelthee beter en sneller werkt. Het is het proberen waard.

Even volhouden
Je moet wel even volhouden om resultaat te zien. Drink drie maal daags een kopje en houd dit een paar weken vol. Na verloop van tijd zul je steeds beter resultaat zien.

Lees ook: Beauty Smoothies waar je huid blij van wordt!

Copyright Inge Beernink