Zachte reinigingsmelk | Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloSkin Glow Schoonheidssalon Hengelo  gebruikt voor de droge huid een heerlijk zachte reinigingsmelk van Nouvital Cosmetics. Op de verpakking staat dat dit reinigingsproduct voor ieder huidtype geschikt is. Persoonlijk vind ik dit geen geschikt product voor een huid die snel glimt (een huid met een hoge talgafscheiding). Voor alle andere huidtypes, ook de gevoelige huid, is dit een prima product. Maar heb je een droge huid, dan is dit product echt perfect voor jou. De zachte, melk-achtige substantie reinigt effectief maar mild, dus zonder de huid uit te drogen. De geur van de melk is subtiel fris.

Je kunt er prima je foundation mee verwijderen. Draag je veel make-up, reinig dan twee keer achter elkaar.

Gebruik
Gebruik Nouvital Cleansing Milk zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Een pompje is voldoende voor het hele gezicht. Ga met roterende bewegingen over gezicht en hals en spoel af met lauw water of gebruik een washand. Het product is niet geschikt voor het reinigen van de ogen. Wel kun je er prima foundation mee verwijderen. Draag je veel make-up, reinig dan twee keer. Na het afspoelen gebruik je Nouvital Cosmetics Aloe Vera Lotion.

De producten van Nouvital Cosmetics staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Het merk is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Wil jij de zachte reinigingsmelk thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees ook: Nouvital Cosmetics Azulen Cleansing Oil
Of: Heb ik droge huid?

 © Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidsspecialiste Hengelo