Collagen Mask | Nouvital Cosmetics

Salon Skin Glow Collagen MaskHet Collagen Mask van Nouvital Cosmetics heeft een fantastisch effect op een vochtarme huid met rimpeltjes. Het Collagen Mask is daarom ook niet voor niets een van mijn lievelingsmaskers uit het assortiment van Nouvital. De werkstof collageen heeft een intens hydraterende werking op de huid. Ik dat merk je!

“Het Collagen Mask van Nouvital Cosmetics
geeft volume aan de huid” 

Een vollere huid
Wat dit masker doet is letterlijk de huid voller maken. Dit effect is onmiddellijk te zien zodra je het Collagen Mask hebt verwijderd. Collageen is een ster in het vasthouden van vocht in de huid (hydrateren). Wanneer er volume in de huid komt, zullen vanzelfsprekend rimpeltjes minder worden. Daarnaast geeft het Collagen Mask een zeer comfortabel gevoel. De huid voelt na afloop zijdezacht aan. Dit masker is ook geschikt voor een gevoelige huid.

Anti veroudering
Andere belangrijke werkstoffen in het Collagen Mask zijn avocado-olie en fytosterolen. Deze werkstoffen ondersteunen de bindweefselstofwisseling en hebben een anti verouderend effect op de huid. Fucogel (uit maïs en soja) helpt ook mee vocht vast de houden in de huid. Toegevoegde betaïne beschermt ons cel-DNA tegen schadelijke radicalen en UV-schade.

Hoe gebruik je het Collagen Mask?
Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is voor dat je Collagen Mask aanbrengt. Het mooiste is als je de huid van te voren even scrubt met een fijne peeling zoals de Scrub Cream Sensitive van Nouvital. Breng daarna een laagje van het Collagen Mask aan op de huid. Je mag het masker best ook voor de oogzone gebruiken (op de kraaienpootjes). Maar pas dan wel echt goed op dat je het niet in de ogen smeert (dus niet te dicht bij je ogen aanbrengen). Laat het masker zeker een kwartiertje even goed inwerken en spoel het daarna af met ruim en lauw water. Vervolgens dep je de huid na met een lotion. Bijvoorbeeld de Aloe Vera Lotion van Nouvital en sluit je af met je favoriete gezichtscrème.

Nouvital Cosmetics
Het Collagen Mask is een product Nouvital Cosmetics. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Lees ook:
Deep Cleansing Mask
Welke gezichtsreiniging kiezen?
Gezichtsbehandeling met collageen

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo