Enzymatic Peeling | Nouvital Cosmetics

Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo Enzymatic Peeling NouvitalMet de Enzymatic Peeling van Nouvital Cosmetics verwijder je op zeer milde wijze dode huidcellen. Het product is zo zacht dat zelfs een extreem gevoelige huid ertegen kan. Daarnaast is de Enzymatic Peeling heerlijk in gebruik. De zacht schuimende substantie biedt echt een moment van ontspanning. Het is een weldaad voor je huid.

Losweken van dode huidcellen
Deze scrub heeft geen korreltjes maar bestaat uit een zachte poeder die aangemaakt moet worden met een beetje lauw water. Door het te mengen met water, ontstaat er een zacht papje. De dode huidcellen worden als het ware losgeweekt van de huid door eiwitsplitsende enzymen. Vandaar de naam Enzymatic Peeling. Het product is nagenoeg geurloos. De Enzymatic Peeling wordt alleen in schoonheidssalons gebruikt en is niet te koop voor de consument.

“Eventueel kunnen er een paar druppels
essentiële olie aan de Enzymatic Peeling worden toegevoegd”

Hoe wordt Enzymatic Peeling gebruikt?
Een kleine hoeveelheid poeder wordt vermengd met een klein beetje lauw water. Eventueel kunnen er een paar druppels essentiële olie worden toegevoegd worden aan de Enzymatic Peeling. Het papje dat is ontstaan wordt over het gezicht en de hals verdeeld. Tegelijkertijd wordt de vapozone op het gezicht gericht. Door zeker een paar minuten te masseren en de huid goed vochtig te houden, worden de dode huidcellen langzaam losgeweekt. De Enzymatic Peeling wordt verwijderd met warme kompressen. De huid is nu heerlijk zacht.

Nouvital Cosmetics
De Enzymatic Peeling is een product Nouvital Cosmetics. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Lees ook:
De AHA Lysing van Nouvital Cosmetics
De kenmerken van de gevoelige huid
De Basisbehandelingen van Schoonheidssalon Skin Glow

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo