Anti Age Crème Phytocell bij Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo

Anti Age Crème Phytocell bij Skin Glow Schoonheidssalon HengeloDe Anti Age Crème Phytocell van Nouvital Cosmetics is voor mensen die aan alles willen werken op het gebied van huidveroudering. De crème hydrateert de huid niet alleen zeer sterk, maar werkt ook liftend, verstevigend en gaat op zeer doeltreffende wijze rimpels tegen. Je voelt het verschil wanneer je de crème nog maar net hebt aangebracht, hij is echt heerlijk. De Phytocell gezichtsbehandeling bij Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo is daarom ook niet voor niets een hele populaire behandeling!Appelstamcellen ondersteunen de huideigen stamcellen. En crocusextract zorgt voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor je huid steviger wordt en rimpels verminderen. De anti age crème bevat een zonnefilter.

Gebruik voor een nog mooier resultaat het Phytocell Serum van Nouvital.

Gebruiksaanwijzing
De anti age crème zit (zoals elke crème van Nouvital) in een handige pompflacon. Hierdoor blijft de kwaliteit van het product optimaal behouden. Gebruik een dotje ter grootte van een hazelnoot en verdeel dit over gezicht en hals. Gebruik je ook het Phytocell Serum van Nouvital (voor een nog mooier resultaat!) gebruik dan eerst het serum voordat je de crème aanbrengt. Phytocell All Day Cream is een gezichtscrème voor zowel dag als nacht.

Het merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Wil jij de Anti Age Creme Phytocell thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees meer over: Langer plezier van je tonic
Of over: Azuleen voor de gevoelige huid

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo